mid-season-saleBaum und Pferdgarten   /   Max Mara Weekend   /   Tiger of Sweden     Peak Performance

By Malene Birger   /   Esprit   /   Marella     Pennyblack

Selected Femme     Tiger of Sweden    Pennyblack   /   Arnie Says

 

Boozt on lempinettikauppani monestakin syystä (hyvä valikoima, nopeat toimitukset, vaivattomat palautukset…), mutta kieltämättä se, että heillä on usein alekamppiksia, tekee siitä entistä houkuttelevamman. Vaikka kuinka haluaisin tukea kivijalkamyymälöitä, niin usein ostan sieltä missä hinta on matalin. Etenkin jos puhutaan suhteellisen suurista eroista. Jos löydän taas saman tuotteen samaan hintaan kivijalkamyymälästä, niin silloin valinta on helppo.

Booztilla oli sunnuntaina se erikoiskamppis ja nyt heillä alkoi midseason sale. Aika outoa miettiä, että ollaan syksyä jo siinä vaiheessa, että kohta alkaa talven alennusmyynnit. Sitä ennen voi kuitenkin tehdä löytöjä hyvään hintaan (ehkä jo pukinkonttiin) näistä alennusmyynneistä. Tuttuun tapaan valitsin ajattomia suosikkejani tähän postaukseen. Hyvää illanjatkoa kaikille!

 

My favorite online store is Boozt.com for many reasons (great selection, fast delivery, easy return…), but the fact that they have discounts and sales frequently makes it even more appealing. I actually prefer to buy products directly from local stores, but unfortunately I tend to go where the price is the lowest and that’s usually online.

Last Sunday Boozt.com had a special sale and now they started their mid-season sales. You can now find some great pieces for less. I chose my timeless favorites above and I can’t get that Pennyblack mohair coat from my mind…It’s gorgeous! Do you shop more online or prefer actual stores?

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

2 comments

Reply

Oi miten upeita kaikki on! Ite voisin ottaa kaikki omaan vaatekaappiin! Pakko mennä vierailemaan booztilla… 😀

Reply

Booztilla on kyllä ihan mahtava valikoima!:) Ainakin itse löydän sieltä vähän turhankin usein kivoja juttuja…heh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *