trianon-palace-hotel-6

 

Viikko sitten yövyimme tässä upeassa Trianon Palace:ssa, joka on yksi Waldorf Astorian hotelleista. Hotelli sijaitsee vain kivenheiton päässä Versaillesin palatsista ja hotellin kulmalta alkaa julkinen puiston, jonka kautta voi oikaista palatsin puutarhaan. Mieletön sijainti siis jos on menossa Versaillesin palatsiin tai muuten vain haluaa päästä hetkeksi pois Pariisin keskustan melusta.

Meidän huone oli tilava ja etenkin kylpyhuone oli kaunis. Sänky oli vielä aivan mielettömän mukava, sekä valtavan kokoinen. Siihen olisi valehtematta mahtunut neljä aikuista. Meille todellista luksusta, sillä kotona jaamme 140cm sängyn, joka on kieltämättä kahdelle hieman ahdas. Kuten jo aikaisemmin mainitsin, niin tilasimme huonepalvelusta ruoat ja söimme ne omassa rauhassa. Ruoka oli aivan mielettömän herkullista (aivan kun olisi syönyt huippuravintolassa) ja palvelu pelasi. Hotellin aamiainen ei myöskään pettänyt!

Hotellin iltapäivätee näytti olevan suosittu myös muiden, kuin hotellin vieraiden keskuudessa. Ainoa asia mitä ihmettelen, (jopa) näissä hienoimmissa paikoissa, on se miten usein vihreä tee pilataan liian kuumalla vedellä. Tee-hifistelijänä tiedän, että vihreä tee kitkeröityy jos vesi on liian kuumaa ja tuntuu, että useammissa paikoissa se on. Pieni miinus siis siitä, heh. Mutta se taitaakin olla meidän vierailun ainoa miinus, eli voin siis lämmöllä suositella tätä hotellia myös teille!

 

A week ago we stayed at the beutiful Trianon Palace, which is a Waldorf Astoria hotel. It’s located just a short walk from the palace of Versailles and next to a public park.  The location is great and if you have bought your ticket to the garden in advance, you can access the palace area from an entrance, which is right next to the hotel. So if you’re hoping to visit Versailles, or just want a relaxed day away from Paris, this is your place! The room was nicely decorated (I loved the bathroom), the food was excellent (we ordered room service) and the service is great. Definitely worth visiting!

 

right-now-5

trianon-palace-hotel-4

trianon-palace-hotel-7trianon-palace-hotel-8trianon-palace-hotel-9

Mainoslinkki.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

4 comments

Reply

Vau mikä ihana paikka!! Juon vihreää teetä päivittäin, mutten tiennyt että tuo kuumuus on se mikä aiheuttaa joissain paikoissa sen ikävän katkeran maun. Eli kiitos tiedosta! 😀

Reply

Oli kyllä kaunis hotelli, jolla itse asiassa pitkä ja mielenkiintoinen historiakin!
Jep – vihreän teen suosituslämpötila on 80°. Himassa se on hankalampi toteuttaa jos vaan keittää veden hellalla (harva jaksaa alkaa mittailemaan sitä lämpötilaa), mutta esimerkiksi vanhempieni kotona on teenkeitin, jossa pystyy itse valitsemaan sen veden lämpötilan + haudutusajan. Sillä saa siis aikaan parhaimmat teet 🙂 Olen monesti miettinyt sen ostamista myös tänne Ranskaan (koska juon monta kupillista päivässä), mutta ainakin toistaiseksi olen vetänyt vapaalla kädellä, heh.

Ihanaa viikonloppua sinne!

Reply

Oh wow! What a beautiful idyllic place… <3

Love,
Vanessa from http://www.trendique-magazine.com

Reply

It was so beautiful!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *