long-wool-coat-style-plaza-1

 

Jos pimeän marraskuun ottaa hyggeilyn kannalta (viitaten eiliseen postaukseeni), niin tätä kotoisaa fiilistä voi myös jatkaa ulkoillessa, kun käpertyy siihen lempitakkiin. Tässä takissa on ainakin sellainen fiilis kuin olisi lähtenyt huopa harteilla liikenteeseen, mutta onneksi se on sitä huopaa huomattavasti tyylikkäämpi vaihtoehto. Pitkät takit ovat muutenkin se oma juttuni ja nyt kun mietin, niin suurin osa takeistani ulottuu ainakin polveen asti. Ne pitävät hyvin lämpimänä ja ovat enemmän mieleeni!

Eilen oli muuten taas yksi niistä tilanteista, kun mietin, että “tätä ei ikinä tapahtuisi Suomessa”. Jonotin H&M:n kassalle sukkapakkauksen kanssa ja kun annoin sen myyjälle, niin hän tokaisi, että tuotteessa ei ollut hintaa. Se, että tuotteessa ei ollut hintaa ei tietenkään ollut mikään iso asia, mutta se, että hän sen jälkeen sanoi minulle, että minun pitää hakea toinen pakkaus jossa on hinta, kyllä yllätti. Eikö se nimenomaan kuulu myyjän työtehtäviin selvittää se hinta? No eihän siinä muu sitten auttanut, kuin kipittää liikkeen toiselle puolelle hakemaan uusi pakkaus ja se kourassa jonotin sitten kiltisti taas kassalle. Eikä muuten ollut ensimmäinen kerta, kun näin tapahtuu…Ei siis todellakaan mikään vakava asia, mutta tämä ranskalainen palvelu on aina yhtä huvittavaa.

Ja sitten vielä…meidän alakerran naapuri on nyt kaksi päivää tehnyt remonttia (mistä ei ole tietenkään ilmoitettu muille asukkaille yhtään mitään) ja tuo vasaran non-stop paukutus alkaa ottamaan sen verran päähän, että se siitä rennosta hyggeilystä, heh. Taidan siis ottaa tietokoneen kainaloon ja mennä loppuviikoksi kahvilaan työskentelemään. Tekstissä on havaittavissa (syystäkin) “en kestä tätä maata enää”, mutta kokemuksesta tiedän, että tämäkin tunne häviää aikanaan, heh.

 

In my last post, I was talking about how I’ve taken these dark November days as a good reason to stay comfortably indoors. However, I realized that in this long wool coat, I feel as comfortable, as I do under my alpaca throw at home, which means I’m happier to leave the house, as long as I’m wrapped in this. I love the military vibe of it and yet it’s super elegant and does what it should (keeps me warm). I definitely need to take it to Finland with me…I can’t believe I’ll be going back home already in a few weeks to celebrate Christmas…How time flies!

 

long-wool-coat-style-plaza-3

long-wool-coat-style-plaza-2long-wool-coat-style-plaza-10 long-wool-coat-style-plaza-12

long-wool-coat-style-plaza-8Photos: Thomas D.

Coat / Andiata* (similar here*, here*)

Beanie / Balmuir (in sand here*)

Jeans / Mango (similar here*)

Boots / & Other Stories

Bag / Céline

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

7 comments

Reply

Always looking flawless! This coat was made for you! 🙂
Let me know when you’ll be back so that we can plan our lunch/ dinner date properly . 😀

http://lartoffashion.com

Reply

Thanks dear! Yes, definitely 🙂 I’ll be there in the middle of December, so I’ll send you a message a bit before I arrive, so we can set up a date!

Reply

That is a deal! 🙂 Looking fw to it!

Reply

Oijoi, ranskalaista asiakaspalvelua parhaimmillaan! Liian monesti itsekin olen kohdannut tuollaista “palvelua”. Tosin, kerran kyllä sain eräässä Strasbourgin liikkeessä takista 20% alennusta ihan vain siksi, että olin joutunut hetkisen odottamaan kiireistä myyjää kassalla. Sellaista ei kyllä ole muualla käynyt!

Tuo sinun takkisi on kyllä täydellinen <3

Reply

Heh, nimenomaan…Ja H&M:ssä tuo palvelu nyt oli mitä oli, mutta samanmoinen tilanne tapahtui kerran Le Bon Marchéssa…se yllätti, ottaen huomioon, että kyseessä on kuitenkin “luksus”tavaratalo. Suomessa palvelu on mielestäni hyvää olit sitten ruokakaupan kassalla, H&M:ssä tai Max Marassa. Kuten sen pitäisikin olla. Ja mielestäni hyvä palvelu on jo sitä, että asiakasta tervehditään, katsotaan silmiin ja autetaan, joten en todellakaan odota mitään punaisen maton rullaamista eteeni. Ihan perusjutuista muodostuu se mukava ostokokemus.

Ja voi, jos itse saisin täällä noin hyvää palvelua, niin kuvittelisin olevani piilokamerassa 😀 No ei…olenhan saanut myös hyvää palvelua. Mutta täällä tuntuu, että on vähän tuurista kiinni, että millainen asiakaspalvelija sitä sattuu kohdalle.

Kiitos Tua! Tämä takki on aivan helmi <3

Reply

In love with the coat. Gorgeous look

xxx, Eva
http://www.dark-rebel.com

Reply

It’s beautiful right? Thanks dear! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *