schoffa-helsinki-1

 

Suomen tyylikkäin miesten vaatemerkki on pakko olla Galleria Esplanadin toisessa kerroksessa sijaitseva Schoffa. Poikaystäväni on täysin ihastunut Schoffan myymälään ja heidän oman merkkinsä mallistoon, joten halusin esitellä teillekin tätä heidän liikettä vähän paremmin (jos teillä on vielä vaikka joululahja hakusessa). Eikö olekin mielettömän upea myymälä? Kyseessähän on siis kotimainen yritys, joten on hienoa, että Suomestakin löytyy nykyään miesten muotiin erikoistunut liike, jolla on suomalaiset juuret. Onhan niitä varmasti muitakin, mutta Schoffan konsepti, myymälä ja heidän tuotteet/palvelut ovat aika ainutlaatuisia.

 

schoffa-helsinki-5

schoffa-helsinki-4

 

Myymälässä myydään siis lähinnä Schoffan omaa merkkiä ja vaatteiden hinta-laatusuhde on lyömätön. Ajattomia ja laadukkaita tuotteita laadukkaista materiaaleista. Sain kuulla, että mm. valmispukujen materiaaleina käytetään lähinnä italialaisen Vitale Barberis Canonicon kankaita ja tällä talolla on takanaan yli 350-vuotis historia…ja sen kyllä tuntee, kun hypistelin heidän kankaitaan. Suomalainen suunnittelu yhdistettynä italialaisiin kankaisiin on aika kova yhdistelmä.

 

schoffa-helsinki-3

 

Yksi myymälän erikoisuuksista on mittatilauspaidat. Tämä palvelu toimii niin, että asiakas tulee myymälään ja myyjän kanssa valitaan sitten mieluinen kangas (yli 300 eri kangasvaihtoehtoa) ja kaikki yksityiskohdat (napit, kaulukset, langan väri, nimikirjaimet jne.). Asiakkaasta otetaan mitat ja paita laitetaan tilaukseen – toimitusaika on n. 4 viikkoa. Asiakkaan mitat ja tiedot jäävät myymälän asiakasrekisteriin, jolloin toisen ihmisen on myös helppo tilata mittatilauspaita lahjaksi. Jos en olisi jo ehtinyt ostamaan poikaystävälleni lahjoja, niin olisin ostanut hänelle lahjakortin mittatilauspaitaan. Lahjakortti maksaa 125€ (se on vuoden voimassa) ja sillä saa tosiaan teetettyä paidan omien mieltymysten mukaan. Täydellinen lahjaidea siis miehelle ja miksi ei myös naiselle!

 

schoffa-helsinki-7schoffa-helsinki-6

 

Schoffa on auki vielä perjantaina iltakahdeksaan asti, eli se on viimeinen päivä napata joululahjat mukaan. Jos joululahjat on jo ostettu, niin kannattaa silti käydä ihastelemassa, sillä myymälä on jo sellaisenaan tyylikäs paikka ja näkemisen arvoinen!

 

A Finnish men’s fashion brand called Schoffa is such a great find in Helsinki! Especially for my boyfriend. Their own line has stylish and timeless items and the materials are always top quality. If I hadn’t already bought my boyfriend his Christmas gifts, I would have gotten him a gift card to get a made-to-measure shirt. The price is 125€ and the gift card is valid for one year. A great last minute gift idea for Christmas!

 

Schoffa,
Galleria Esplanad (2nd floor),
Pohjoisesplanadi 33
Helsinki, Finland
Tel: +358 45 1139870

 

You May Also Like

6 comments

Reply

Näyttää upealta, oma mies ostelee kauluspaidat halvemmasta liikkeestä kun kauluspaitaa pitää pitää joka päivä töissä. Ne ajavat asiansa mutta kyllä tuollainen mittatilausvaate on ihan omaa luokkaansa!
Me varattiin juurikin eilen lennot Suomeen ja hotelli Helsinkiin kahdeksi yöksi helmikuulle, odotan innolla että pääsen kiertelemään Helsingin katuja oikein ajan kanssa 🙂

Reply

Joo, tuo myymälä on upea ja mallisto myös! 🙂 Stadissa on nyt tosi paljon kivoja liikkeitä, joten suosittelen käymään sitten ensi vuonna vähän kiertelemässä. Mun täytyy myös käydä vähän katselemssa näitä uudempia liikkeitä oikein ajan kanssa 🙂

Reply

Hei kiitos tästä, tämä oli hyvä vinkki. Puolisolleni on aina tuskaa löytää kauluspaitoja, joten voisinkin ohjata hänet tuonne seuraavan työreissun yhteydessä.

Reply

Kiva jos vinkistä on hyötyä! 🙂 Oma mies on ainakin täysin ihastunut Schoffan mallistoon, joten suosittelen vinkkaamaan omallesi tästä myymälästä/merkistä!

Reply

Kirjoitit että lahjaidea miehelle tai miksei naiselle, niin satuitko kysymään tekeekö ne myös naisille noita mittatilauspaitoja? Vai tarkoititko lahjaksi? Mä en oo mikään lady-fittien ystävä että miestenpaita kävisi kyllä malliltaan mulle, mikäli he niitä myös naisille tekee. Hinta ei ainakaan ole paha, suorastaan edullinen tuollaisesta palvelusta!

Reply

Joo, he tekevät myös naisille näitä mittatilauspaitoja! Kyselin tästä vähän lisää, eli heillä on naisillekin ns. sovituspaita, josta sitten katsotaan niitä mittoja. Jos haluaa taas rennomman mallisen, niin kaikki on mahdollista. Tykkään itsekin enemmän miestenpaidoista, joten innostuin tästä ideasta. Ja hinta ei tosiaan ole paha, kun miettii, että saa valita materiaalista ja paidan yksityiskohdista kaiken itse! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *