Screen Shot 2015-05-14 at 19.39.18

[spacer]

Coat / J.Lindeberg     Pants / Ralph Lauren     Knit / Filippa K

Loafers / Gardenia     Bag / Fendi

[spacer]

[dropcap custom_class=”normal”]Jos olisin yhtään rohkeampi ja kokeilevampi tyylini kanssa niin tämä mahtava “silmällinen” Fendin Peekaboo löytyisi jo kaapistani. Peekaboo miellyttää silmääni kovasti ja se löytyykin toivelistaltani. Luulen, että valitsisin kuitenkin sen perusmallin vaikka tässä erikoisemmassa versiossa on jotain ihanaa. Löytyykö keneltäkään teistä muuten tuota Peekaboo-laukkua? Kuinka käytännöllinen se on? Itseäni mietityttää lähinnä tuo avonainen osa…[/dropcap]

Oma aamuni on lähtenyt aika hitaasti käyntiin, sillä eilen tuli juhlittua oikein pitkän kaavan mukaan ystäväni valmistujaisia Pörssiklubilla. Juhlat olivat niin viimeisen päälle järjestetty, että siitä mahtavasta tunnelmasta halusikin nauttia ihan tappiin asti. Kiitos vielä ystävälleni mahtavista juhlista!

Tämä päivä meneekin omalta osaltani siis mukavasti kollariasussa sohvalla maaten ja House of Cards-sarjaa tuijotellessa.

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

[spacer]

If my style was even a little more experimental, this “monster” version of Fendi’s Peekaboo would already be in my closet. I love the Peekaboo in general, but I think this monster version gives it a hint of humor. But to be honest, when it comes to expensive bags, I always choose the safe bet. That’s why my pick would be the regular version. Does any of you have the Peekaboo? My only concern is the open front…

I’ve had a slow morning today as yesterday I celebrated my friends graduation all night long. The party was amazing, which is why I don’t mind staying in my PJ’s all day today. I deserve it after dancing almost all night long in my stilettos, heh. So today is all about relaxing!

Have a chill Sunday everyone!

[spacer]

*Mainoslinkkejä/Commercial links.

You May Also Like

4 comments

Reply

Multa löytyy Peekaboo, siinä keskikokoisessa mallissa. Mun mielestä Peekaboo on aika klassinen ja elegantti eli itse en koe tota “silmällistä” versiota mitenkään kovinkaan rohkeaksi vaan musta se sopii hyvin muuten vähän leidimäiseen laukkuun. (Olen itsekin ihaillut sitä, niiiin söpö!)

Se että toinen puoli on avoin ei “haittaa” eli en ole ikinä ollut siinä tilanteessa että laukusta olisi esim. tippunut jotain ulos. Keskikokoisessa versiossa on pitkä messenger-hihna (isommassa lyhyempi olkahihna) ja jos pidän laukkua pitkässä hihnassa, suljen laukun turvallisuussyistä. Mulla on ollut Peekaboo nyt joku kolmisen vuotta ja sen vieläkin primakunnossa, ihan huippulaatua kyllä. Miinuksena korkeammasta (paksummasta) nahan laadusta ja mokkasisuksesta tulee paino, mutta Peekaboota saa myös tekstiilisisuksella jolloin laukku on varmastikin myös kevyempi. Mutta joo, suosittelen ehdottomasti! Peekaboo on ihanan klassinen laukku olematta mitenkään tätimäinen, voin kuvitella käyttäväni sitä koko loppuelämäni. Sähäkkää sunnuntaina ja aurinkoista tulevaa viikkoa!

PS. saako vielä kysyä että millä ohjelmalla sä teet kollaasit?

Reply

Olen ihaillutkin sitä sulla ja se keskikokoinen-malli on just se mitä himoitsen. Tämä silmällinen malli on ihana, mutta olen mekko varma, että ne alkaa jossain vaiheessa ärsyttämään mua, heh. Siksi päätyisin ihan varmasti siihen perus versioon!

Hyvä kuulla, että sulla ei ole ollut ongelmia sen avonaisuuden kanssa. Mietin juuri sitä turvallisuutta, mutta eiköhän sieläkin ole vetoketjullinen sisätasku mihin saa arvokkaammat jutut piiloon?

Täytyisi käydä joskus kokeilemassa laukkua livenä niin näkisi miten se sopisi itselleni. Malli on kyllä kaunis ja juuri niin klassinen, että se kestäisi aikaa.

Kiitos Veera ja sitä samaa! 🙂

P.S. Ihan wordilla vielä toistaiseksi, mutta pitäisi varmaan tehdä ne jollain kunnollisella ohjelmalla…kuvat olisi tarkempia!

Reply

Hei,
minullakin on keskikokoinen Peekaboo. Laukku on aivan täydellinen mielestäni.
Keskikokoinen ei kurkkaa ennen kuin monen vuoden käytön jälkeen. Laukku on tehty tukevaksi. Jos sen haluaa kurkkaavan, niin sitä pitää venyttää. Kävin ihan kysymässä tätä asiaa Lontoon liikkeestä. Luulin, että kurkkaaminen alkaa tavallisen käytön jälkeen. Minun laukkuni on edelleen siis kuin uusi. Veeran sanoin uskon käyttäväni sitä loppuikäni. T. Outi

Reply

Hei Outi,

Kiitos kun sinäkin jaoit käyttökokemuksiasi Peekaboosta! Mietin eniten juuri sitä etuosan venymistä, mutta hyvä kuulla, että se on turha murhe. Kaunis laukku se kyllä on ja ihana kuulla, että olette molemmat ollut laatuun noin tyytyväisiä! Ehkä itsekin uskaltaisin satsata siihen vielä joku päivä.

Rentouttavaa sunnuntai jatkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *