picks-of-the-weekKnit / Samsoe & Samsoe   Dress / 2ndDay   Blazer / Day Birger et Mikkelsen

Leather jacket / Depeche   Coat / Filippa K   Belt / Mads Noorgard

Coat / Tiger of Sweden   Knit / Gestuz   Jeans / Tiger of Sweden

 

Hyvää uutta vuotta kaikille! Vuoden 2017 ensimmäinen päivä on nyt täällä. Uusi vuosi ja uudet tuulet ovat ainakin meidän kohdalla tämän vuoden teema. Täällä raikkaassa vuoristoilmassa on hyvä miettiä tulevaa ja olla kiitollinen kaikesta viime vuonna kokemasta. Nyt kohti uusia haasteita täysillä! Toivottavasti teillä oli mukava uudenvuoden aatto? Mielestäni UV on yksi niistä “pakkopullista”, mutta nyt oli ihanaa olla reissussa ja ystävien kanssa vuoden vaihtuessa. Saa nähdä jos saan netin toimimaan kunnolla, niin jaan teille huomenna kuvia täältä upeasta Zakopanesta!

Tulin vinkkaamaan teille siitä, että tänään saatte 10% ekstra-alennuksen kaikista Booztin aletuotteista (koodilla EXTRA10). Koodi on voimassa vain tänään, eli tuo etu kannattaa käyttää, jos jokin tuote on jäänyt kummittelemaan. Valitsin taas tuttuun tapaan alennustuotteiden helmiä ja tässä ovat viime viikon valinnat. Rentouttavaa vuoden ensimmäistä kaikille!

 

Happy new year everyone! The first day of 2017 is here. A new year feels every time like a clean slate and in our case, that couldn’t be more true. Here in the clean mountain air of Poland it’s good to reflect back on last year and think about new challenges for this upcoming one. I hope you had a good NY’s Eve? We had a great one with our friends and the scenery of Zakopane is so beautiful, that it couldn’t have been anything, but good. If the internet is collaborative, I’ll show you some pics from here tomorrow!

I just wanted to give you a sales tip, as Boozt is offering extra 10% discount from their sales offer (code EXTRA10). If you found something you like, you should get it today, as the code is only valid until midnight. As usual, you can see my favorites above. Have a relaxing first day of the year everyone!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

Enregistrer

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *