*Kaupallinen yhteistyö Maybeautyn kanssa.

 

Sain viime vuonna testiin Maybeautyn puhdistavan naamion ja olen käyttänyt sitä siitä lähtien. Nyt sain mahdollisuuden kokeilla merkin Face Gel-naamiota, joka kuorii kuolleen ihosolukon tehokkaasti ja kirkastaa ihon ilmettä. Geeli lupaa myös puhdistaa ja poistaa ylimääräistä rasvaa iholta. Ihoni on tällä hetkellä suhteellisen hyvässä kunnossa, mutta käytän kuorintaa aina kerran viikossa, jotta voiteet imeytyisivät paremmin ja iho olisi kuulaampi. Kuorintavoiteita vaihtelen aika tiuhaan, minkä takia odotinkin innolla tämän tuotteen testausta. Heti alkuun huomasin sen, että Face Gel on super helppo käyttää, sillä geeli levitetään puhdistetuille kasvoille ja sen jälkeen se hierotaan pyörivin liikkein niin kauan kunnes kuollut ihosolukko irtoaa.

 

 

Geeli itsessään on hieman tahmaista, mutta ei liian valuvaa, joten sen saa helposti levitettyä kasvoilla. Tämä kertapakkaus on sen verran riittoisa, että tuotetta riittää hyvin kaulaan saakka levitettäväksi. Nämä yksittäispakkauksen on hirmu helppoja käyttää ja niitä voi jakaa myös ystäville.

 

 

Kun geeliä pyörittelee kevyesti kasvoilla, niin tuotteen tehokkuuden huomaa nopeasti. Kuollut ihosolukko kasaantuu ihon pinnalle ja sormen päihin. Itselläni meni koko prosessiin vain muutamia minuutteja, joten koko päivää ei tarvitse tämä naamio kasvoilla viettää.

 

 

Geeli pestään pois vedellä ja sen jälkeen hoitotuotteet vaan naamaan ja menoksi. Lopputuloksesta ei nyt saanut mitään maailman hehkeintä kuvaa, sillä teho tuntui enemmänkin silkinpehmeänä ihona ja huomasin, että voiteet imeytyivät paremmin, eli tuote oli tehnyt tehtävänsä. Hehkeämmän ihon huomasin seuraavana päivänä (ainakin mielestäni ihoni näytti kirkkaammalta, kuin mitä normaalisti – poikaystäväni ei kyllä huomannut mitään muutosta, heh).

 

 

Uskon, että hellävarainen kuorinta on yksi tärkeimmistä kauneudenhoitorutiineista. Kun kuolleen ihosolukon saa pois tukkimista huokosia, niin voiteetkin imeytyvät tehokkaammin. Huomaan myös, että ihoni sävy on tasaisempi aina kuorinnan jälkeen ja muutenkin terveemmän näköinen. Eli siis sellainen tuote tällä kertaa testissä! Onko tämä teille muille tuttu?

Maybeauty halusi taas tarjota teille alennuskoodin stylegel ja saatte tilauksestanne – 30% tilaamalla tuotteen täältä. Etu päivittyy automaattisesti, eli alekoodia ei tarvitse erikseen lisäillä!

 

Sorry guys – no translation this time!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save