maybeauty-the-incredible-face-mask-style-plaza-2Postaus yhteistyössä MayBeautyn kanssa.

 

Ihoni on tällä hetkellä suhteellisen hyvässä kunnossa, vaikka eihän se ikinä täydellinen ole (eikä sen tarvitsekaan olla). Suurimmat ongelmat ovat lähinnä epäpuhtaudet leuan alueella, suunympärysihottuma (omalla kohdallani onneksi todella lievä ja se on selkeästi haalistumaan päin) ja mustapäät nenän alueella.

Epäpuhtauksia vastaan olen taistellut lähinnä ennaltaehkäisevällä tavalla, eli pidän kuorinnasta huolta, kosteutan ihoa tarpeeksi, vaihdan tyynyliinaa tarpeeksi usein jne. Kasvonaamioitakin käytän aina aika ajoin, mutta ehkä niiden teho ei sitten ole ollut niin ilmeinen, koska en muista käyttää niitä säännöllisesti. No, nyt voin sanoa, että olen löytänyt niin hyvän puhdistavan naamion, että siitä en enää hevillä luovu.

 

maybeauty-the-incredible-face-mask-style-plaza-5maybeauty-the-incredible-face-mask-style-plaza-6

 

Kyseessä on siis yhteistyön kautta kokeiluun saatu MayBeautyn The Incredible Face Mask. Mutanaamio lupaa poistaa mustapäitä ja kuolleita ihosoluja, eli se puhdistaa ja hellästi kuorii kuolleet ihosolut. Miten se siis toimii ? Naamio levitetään pakkauksen mukana tulleella siveltimellä kasvoille ja sen jälkeen sen annetaan kuivua n. 30-45 minuuttia. Kun naamio on kuivunut kokonaan, se vedetään sellaisenaan kasvoilta.

 

maybeauty-the-incredible-face-mask-style-plaza-8

 

Tässä vaiheessa naamion todellisen tehon huomaa silkinpehmeästä ja puhtaasta ihosta, sekä konkreettisesti siitä kuivuneen naamion sisäpinnasta. Siihen on nimittäin jäänyt kiinni kaikki epäpuhtaudet, mustapäät ja kuollut ihosolukko. Voin sanoa, että kun katsoo kaikkia niitä epäpuhtauksia mitkä omasta ihosta irtosi, niin ei enää hevillä tästä naamiosta luovu. Sain miehenikin ylipuhuttua kokeilemaan tätä naamiota ja voi luoja…se määrä epäpuhtauksia mitä hänen ihostaan irtosi…no sanotaanko näin, että kuvamateriaali olisi ollut aivan liikaa tähän blogiin.

 

maybeauty-the-incredible-face-mask-style-plaza-9

 

Heti naamion irrottamisen jälkeen iho punoitti hetken (ei mitenkään pahasti), mutta heti kun punoitus helpotti, niin huomasin ja tunsin ihoni kunnon parantuneen. Etenkin nenän pielen mustapäät olivat kadonneet täysin ja samoin suuri osa leuan epäpuhtauksista. Iho tuntui myös silkinpehmeältä. Kun sitten levitin ihoöljyn ja kosteusvoiteen kasvoilleni, niin mieskin huomasi hehkeämmän ihoni. Tämä viimeinen kuva on tosiaan otettu n. 20min. naamion käytön jälkeen, eli punoitusta ei enää ollut jäljellä.

 

maybeauty-the-incredible-face-mask-style-plaza-10

 

Mietin alkuun, että olisikohan tämä naamio liian kova herkälle iholleni, mutta yllätyksekseni on pakko todeta, että ei ollut. Ainoa epämiellyttävä vaihe on naamion kuoriminen, sillä esimerkiksi otsan hiusrajan tuntumassa se oli aika sitkeästi kiinni haituvissani, joten tuntui kuin teippiä olisi repinyt, mutta selvisin siitäkin. Kannattaa kuitenkin välttää niitä kohtia missä on hiuksia tai haituvia (ja jättää kulmakarvat rauhaan, heh), mutta maskin saa helposti vedellä pois jos tulee levitettyä sitä ns. väärälle alueelle.

En voi siis muuta, kuin suositella tätä naamiota kaikille, jotka haluavat päästä epäpuhtauksista kunnolla eroon. Jos siellä ruudun toisella puolella on kiinnostuneita, niin saan ilokseni tarjota teille 30% alennuskoodin (stylemask), MayBeautyn sivuille. Klikkaamalla tätä linkkiä alennus aktivoituu automaattisesti. Tämä on muuten mainio lahjaidea ihonhoidosta kiinnostuneille ja näitä ajattelin hankkia muutaman myös omaan pukinkonttiini!

 

/ Sorry, no proper translation this time! If you’re looking for a great mud mask to get rid of impurities, do check The Incredible Face Mask from MayBeauty. It really works so well! Removes most impurities and after your skin feels so soft. Great product, which I’ll be using once per week from now on!

 

Photos: Thomas D.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

13 comments

Reply

Tilaukseen menee, kiitos vinkistä!! <3

Reply

Kiva, että vinkistä oli hyötyä! <3 On kyllä ihan huippu naamio (kunhan varot niitä haituvia, heh).

Reply

Näyttää ja kuulostaa hyvältä, harmi että alennuskoodi ei toimi kansainvälisillä sivuilla. Olisi ollut kiva tilata maskeja Itävaltaan.

Reply

Äh, voi harmi :/ Itse ajattelin tilata vielä yhden setin vanhempieni osoitteeseen Suomeen.
Jos sultakin löytyy sieltä ystävän tai perheen osoite ja olet menossa jouluksi kotiin, niin suosittelen tilaamaan sinne pakkauksen. On nimittäin sen verran tehokasta kamaa, että epäpuhtaudet saa kyllä kyytiä 🙂

Reply

Mietin tilaamista (vanhemmat tulevat nimittäin tänne jouluksi) mutta sieltä on tulossa jo niin paljon kaikkea että taidan jättää tilaamatta. Pitää miettiä jos noita tilaisia sitten ihan normaalihintaan tänne kotiin 🙂

Reply

Ihanaa, että saat perheen sinne jouluksi! 🙂 Joo, kyllähän noita naamioita riittää, eli tilaat sitten joskus sinne Itävaltaan!

Reply

Itse tilasin kokeilupakkauksen Luxemburgista käsin, ja alennuskoodi toimi ihan normaalisti. Koneellani on kylläkin käytössä Freedome, joten linkki ohjasi minut MayBeautyn suomalaisille sivuille. Valitsin sitten tilauksen yhteydessä vain toimitusmaaksi Luxemburgin.

Reply

Hei Riikka! Kiitos tästä vinkistä 🙂 Auttaa varmasti muita ulkomailla asuvia!

Reply

Jes, pitääkin kokeilla jos onnistuisin tuossa kikassa. Itsellä on myös tuo Freedome käytössä 😉

Mä oon jo vuoden verran tilaillut Suomen sivuilta tänne Australiaan eli toimii lähetys ihan mihin maailman kolkkaan tahansa 🙂 Ja hei, ilmainen toimitus!

Kiitos Saara! Hyvä tietää, että Suomen sivun kautta pystyy tilaaman sinne maailman ääriin asti 🙂 Ja ilmainen toimitus on kyllä super hyvä juttu…ei tarvitse maksaa “turhasta”!

Reply

Pitkään vaivannut jo jokin ihme hormooniryöppy naamassa 😀 laitetaanpa kokeiluun!

Reply

Voi ei, toivottavasti pääset eroon niistä pian! Luulen, että hormoonit aiheuttaa itsellenikin niitä leuan alueen näppyjä, joten mitä tähän voisi sano…hemmetin hormoonit? 😀 Tsemppiä ja toivottavasti saat tästä naamiosta apua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *