Kaupallinen yhteistyö Daniel Wellingtonin kanssa.

 

Maanantaina juuri ennen sairastumistani ehdin avata lähetin tuoman paketin ja sisällä oli Daniel Wellingtonilta valitsemani uusi Classic Petite-kello. Ihastuin tämän mallin pienempään kokoon (kellotaulu on 32mm) ja tuohon mesh-rannekkeeseen. Kello on tosiaan ihanan siro ja tuo hopeinen ranneke tekee siitä kivan arkisen ja ehkä aavistuksen särmikkäämmän, kuin ne perus nahkaiset versiot. Olen nyt ihastunut hopean väriin (todella pitkän kultaisen jakson jälkeen), joten tämä musta/hopea versio oli näistä mielestäni kaunein.

 

On Monday right before I got sick I received this beautiful watch from Daniel Wellington. They recently launched a new model and it’s called the Classic Petite. The dial is slightly smaller than usual (32mm), which makes this one a very feminine and elegant model. I also fell for the silver mesh bracelet and the black dial. Love the combo of these two and I think it’s going to look super nice with my outfits.

 

 

Nyt kun voimat ovat hiljalleen palanneet, niin pääsin tutustumaan kelloon tarkemmin ja säätämään sen oikean kokoiseksi. Tässä tuo säätömahdollisuus on loistava, sillä se ylimääräinen jää piiloon tuohon rannekkeen alle, jolloin kello istuu todella kauniisti ranteeseen. Asukuvia kellon kera on tulossa tässä kuussa, joten näette sen sitten in action!

 

Now that I’m getting my strength back, I’ve been getting familiar with this watch and made the adjustments so the fit is just right. I like how you can adjust it yourself and then the leftover bit gets covered behind the bracelet. This way the watch looks super simple and almost jewelry like. I’ll show you how it looks in action this month when I shoot it with an outfit!

 

 

Daniel Wellington halusi taas muistaa teitä, eli koodilla STYLE-PLAZA saatte 15% alennusta koko merkin valikoimasta. Verkkokaupan valikoiman voitte käydä tarkistamassa täältä. Mitä mieltä te olette tästä uutuudesta?  Nyt on tosiaan jo perjantai (kipeänä päivät menevät ihan sekaisin), eli ihanaa viikonloppua kaikille! Täällä yritetään nyt ravistella viimeiset uupumuksen jäljet, jotta pääsisimme tositoimiin muuton kanssa!

 

As usual, Daniel Wellington wanted to offer you guys a discount code, so with STYLE-PLAZA, you can get -15% from all you orders. To see their entire product range, visit their website here. So what do you think of this new Classic Petite? This week passed me by so quickly, that I almost forgot it’s Friday…enjoy everyone!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

Ihan kiva, mutta DW:n aggressiivinen blogimainonta on vienyt meikäläisen kiinnostuksen merkkiin ihan täysin. Lähinnä sen vuoksi, että joka blogista saa lukea samaan aikaan saman postauksen koskien uusinta kellomallia 😀 Merkki on jo vähän niinkuin liian nähty ja pakkosyötetty (itse merkin toimesta siis). Mainonnasta onkin monessa blogissa ollut pohdintaa ja se on bloggaajan toimeentulon kannalta ihan ok, mutta kuten joku jossain postauksessa kommentoikin, blogimainokset tuntuvat mainostauolta, jonka ajaksi mennään hakemaan iltapalaa ja odottelemaan, että ohjelma jatkuu. Ts yleensä tulee skipattua ko. tekstit. Sun blogissa tätä “ongelmaa” ei onneksi juuri ole, kiitos siitä 🙂

Reply

Ymmärrän tämänkin mielipiteen täysin. Daniel Wellington mainostaa juurikin vain blogeissa (tietääkseni?) ja jos lukee useampaa samantyylistä blogia, niin samasta kellosta kerta toisensa jälkeen lukeminen voi ottaa päähän 😀 Itse olen tehnyt tämän kellomerkin kanssa yhteistyötä sen takia, että mallit uppoavat itseeni (mielestäni nämä kellot ovat asusteita siinä missä käsikorut) ja tiedän, että moni on hyödyntänyt tuota alekoodia, joten uskon silloin postaukselle olevan kysyntää 🙂 Tiedän itsekin muiden blogien lukijana, että liialliset kauppalliset yhteistyöt ärsyttävät, mutta tiedän myös sen, että niiden avulla bloggaaja voi tehdä tätä työtä “työnä” ja tuottaa muutakin laadukasta sisältöä. Toki liikaa on liikaa ja onneksi tosiaan kaikki yhteistyöt meritään nykyään niin selkeästi, että ne voi heti skipata, jos siltä tuntuu. Mutta palaute lukijoilta on aina arvokasta, eli kiitos tästä! 🙂

Ihanaa viikonloppua!

Reply

Kiitos ale-koodista! Käytin sen. Ihastuin tuohon kelloon todella, olen iloinen että vihdoin löytyi itselleni sopiva. 🙂

Reply

Kiva kuulla, että koodista oli hyötyä! 🙂 Tämä Classic Petite taitaa olla oma suosikkin kaikista heidän malleistaan, joten hyvä päätös. Mukavaa viikonloppua!

Reply

Nätti kello! Isot kellotaulut ei vaan istu meikäläisen ranteeseen. Käytin 90-luvulla niitä jättikelloja, ehkä siks vaikuttaa tämä trendi siltä, ettei ole mun juttuni. Laitahan johonkin asukuvaan kello, niin näen miltä näyttää ranteessa. 🙂

Reply

Tämä on kyllä sopivan siro ja vaikka itsekkään en käytä suuria kellotauluja, niin tämä tuntuu juuri hyvältä koolta! 🙂 Asukuvia tulossa tässä kuussa, mutta sitä ennen voit käydä Alexan blogista tsekkaamassa miltä kello näyttää ranteessa: http://alexadagmar.com/a-touch-of-rose/

Kivan sopusuhtainen mun mielestä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *