Ennen kuin mennään asiaan, niin muutama sana eilisestä. Meidän perheiden piti siis vihdoin tavata ja vanhempani olivat järjestäneet illallisen heidän lounaan Espoossa. No tämä ei taas mennyt ihan suunnitellusti…Äitini nimittäin sairastui vatsatautiin maanantaina, joten luonnollisesti eilisestä ei tullut mitään. Halusin kuitenkin viedä poikaystäväni perheen vanhoille kotikulmilleni ja teimmekin pitkän kävelyn merenrannassa. Ajauduimme siitä vanhempieni talon luokse, joten lopulta skoolasimme isäni kanssa etupihalla, heh. Sisään emme uskaltaneet, ettei tauti vaan leviäisi. Voitte kuvitella millaista olisi olla viiden hengen porukan kanssa landella, kun käytössä olisi vain yksi vessa, joka sekin päätalosta irrallaan…ei olisi kovin hauskaa, joten nyt otetaan varman päälle. Heti kun äiti on kirkkailla vesillä, niin otamme uuden yrityksen. Jos tätä hetkeä on odotettu kahdeksan vuotta, niin eiköhän me vielä muutama päivä jakseta odottaa.

Niin ja sitten asiaan – tämä laukku. En edes rupea selittelemään mitään vaan totean, että maailman paras hankinta ikinä. Ei ehkä se järkevin, mutta maailman paras. Tässä laukussa kaikki toimii; väri, materiaali, koko ja hihnan pituus. Kätevä pikkulaukku, joka menee niin arjessa kuin juhlassakin. Metalli on väriltään “ruthenium” ja se tekee laukusta juuri sopivan arkisen omiin tarpeisiini. Love it!

 

Before we talk about the obvious, let’s rewind a bit to yesterday. So our families were supposed to meet finally after eight years of waiting, but then what happened? My mom got a stomach bug. I couldn’t believe it when my parents called on Monday night and told us the news. I mean what a shitty timing (literally). Luckily now my mom is feeling better already, so we have to reschedule this meeting before my boyfriends family fly back to France. I mean we’ve waited already eight years for this to happen, so what’s a few more days right?

And then, back to business. This bag – it’s pure love. Everything about it is perfect and it’s probably the best fashion purchase I have ever made (not the smartest, but best in many ways). Don’t you think so too?

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save