Ennen kuin mennään asiaan, niin muutama sana eilisestä. Meidän perheiden piti siis vihdoin tavata ja vanhempani olivat järjestäneet illallisen heidän lounaan Espoossa. No tämä ei taas mennyt ihan suunnitellusti…Äitini nimittäin sairastui vatsatautiin maanantaina, joten luonnollisesti eilisestä ei tullut mitään. Halusin kuitenkin viedä poikaystäväni perheen vanhoille kotikulmilleni ja teimmekin pitkän kävelyn merenrannassa. Ajauduimme siitä vanhempieni talon luokse, joten lopulta skoolasimme isäni kanssa etupihalla, heh. Sisään emme uskaltaneet, ettei tauti vaan leviäisi. Voitte kuvitella millaista olisi olla viiden hengen porukan kanssa landella, kun käytössä olisi vain yksi vessa, joka sekin päätalosta irrallaan…ei olisi kovin hauskaa, joten nyt otetaan varman päälle. Heti kun äiti on kirkkailla vesillä, niin otamme uuden yrityksen. Jos tätä hetkeä on odotettu kahdeksan vuotta, niin eiköhän me vielä muutama päivä jakseta odottaa.

Niin ja sitten asiaan – tämä laukku. En edes rupea selittelemään mitään vaan totean, että maailman paras hankinta ikinä. Ei ehkä se järkevin, mutta maailman paras. Tässä laukussa kaikki toimii; väri, materiaali, koko ja hihnan pituus. Kätevä pikkulaukku, joka menee niin arjessa kuin juhlassakin. Metalli on väriltään “ruthenium” ja se tekee laukusta juuri sopivan arkisen omiin tarpeisiini. Love it!

 

Before we talk about the obvious, let’s rewind a bit to yesterday. So our families were supposed to meet finally after eight years of waiting, but then what happened? My mom got a stomach bug. I couldn’t believe it when my parents called on Monday night and told us the news. I mean what a shitty timing (literally). Luckily now my mom is feeling better already, so we have to reschedule this meeting before my boyfriends family fly back to France. I mean we’ve waited already eight years for this to happen, so what’s a few more days right?

And then, back to business. This bag – it’s pure love. Everything about it is perfect and it’s probably the best fashion purchase I have ever made (not the smartest, but best in many ways). Don’t you think so too?

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

12 comments

Reply

Olen itsekin etsinyt tuollaista pientä mustaa laukkua, joka sopisi arkeen ja juhlaan. Oma budjetti ei riitä Chaneliin mutta olen selaillut Furlan ja Rebecca Minkoffin laukkuja mutta oikeaa ei ole osunut kohdalle. Furlan Metropolis oli vaihtoehto mutta se on sitten niin auttamattoman pieni ettei sen käytöstä tulisi mitään arkena.

Reply

Mulle tämä koko on täydellinen, sillä sinne mahtuu kaikki tarpeellinen, mutta ei mitään ekstraa (turhaa kamaa ei siis tule vahingossakaan raahattua mukana). Se Furlan on ihana, mutta kooltaan se on varmaan tätä vähän skidimpi. Kannattaa käydä kokeilemassa sitä niin, että sulla kaikki mitä kannat mukana messissä ja katso, että miten käy. Voihan olla, että se on kunnon tilaihme? 🙂

Reply

Olen mallannu ja kokeillut sitä Furlan minilaukkua jo kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla totesin, että se on vaan liian pieni omaan käyttöön vaikka se on niiiiiin nätti. Isompi koko siitä oli taas omaan (ja isäni, hyvä makutuomari :D) mieleen mummomallinen. Jos tiedät mitä tarkoitan.. etsintä jatkuu, onneksi tässä on kyse vaan materialismista eikä mistään kauhen tärkeästä asiasta 😉

Reply

Okei, no siinä tapauksessa kannattikin jättää se kauppaan! Haha, en kestä…on ne faijat vaan niin parhaita 🙂 Ja todellakin – kyllä se täydellinen laukku tulee vielä vastaan ja kuten sanoit, niin eiköhän sun elämä jatku ihan normaalina siihen päivään saakka 😉

Reply

Elisa: Jos tarkoitat Furlan Metropolis-laukkua, niin voin lämpimästi suositella! Näyttää pieneltä, mutta se on aivan mieletön tilaihme. Mahtuu helposti puhelin (mulla iPhone 5s), pieni lompakko (LV zippy coin purse), avainnippu, huulipuna, käsidesi, ja milloin mitäkin. Ostin ensimmäisen kolme-neljä vuotta sitten, kun laukku tuli markkinoille. On menty lukuisat reissut, juhlat ja arkipäivät ja se on joka tavalla kuin uusi. Omani on mustaa saffiano-nahkaa, jota suosittelen. Nahka on paljon laadukkaampaa ja pehmeämpää kuin esim. Michael Korsin vastaava, ei muovista vaan sellaista kun sen pitäisi ollakin. Olen sittemmin ostanut punaisen ja valkoisen Metropoliksen, jotka ovat pintakuvioitua (grain/pebbled) nahkaa. Sekin laadukasta, mutta tuntuu ehkä hiukan teollisemmalta kuin ensimmäinen musta. Hinta-laatu joka tavalla kohdallaan!

Kiitos Jaana tästä – käyttökokemuksesta on varmasti paljon hyötyä Elisalle! 🙂

Reply

Täydellinen! Muuta en sano.

Onnea upeasta laukusta.

Terv. hirvittävä pikkulaukun himo

Reply

Eikö olekin! 🙂 Ja mä niin liputan tämän mini rectangular-koon puolesta. Juuri täydellinen koko pikkulaukuksi!

Reply

Gorgeous!!

Reply

Right!! You’ll see it soon enough <3

Reply

<3 You lucky girl!!! Mistä löysit? Tätä miniä supervaikea löytää mistään!! Ihana! Mun ystävä on tätä mulle jo "tuputtanut " pitkään. Hinta puolet mediumista ja silti yhtä tilava! Onnea! 🙂

Reply

Löysin sen yhdeltä ihanalta CLF-ryhmäläiseltä! <3 Kiitos Henna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *