Kesä on jo ihan kulman takana (aika uskomatonta, että kesäkuu on täällä parin viikon päästä) ja ehkä sitten pystyy jo pukeutumaan astetta kevyemmin. Te tiedättekin jo, että kesähepeneet eivät ole oma juttuni, joten tulen luottamaan vaatekaappini suosikkeihin myös asteiden kivutessa korkeammalle. Tässä muutama perusvaate, johon ajattelin pukeutua seuraavien kuukausien aikana:

  • Army-takki. Kaapistani löytyy vihreä pellavainen army-takki, jonka tulen varmasti vetämään päälleni usein. Käytän värejä harvoin, joten vihreä tuntuu aavistuksen vieraalta, mutta onneksi se on sen verran maanläheinen sävy, että se menee kivasti muiden käyttämieni neutraalien värien kanssa.
  • Ylisuuri valkoinen kauluspaita. Yksi suosikeistani on Stella McCartneyn paitis, jonka ostin aikoinaan alesta. Nyt väri on alkanut hieman kellastumaan, joten pitäisikö se heittää valkaisujauheen kanssa pesukoneeseen? En ole ikinä kokeillut valkaisuaineita, joten en tiedä niiden tehosta…Onko teillä kokemuksia?  Himoitsen tällä hetkellä tätä Totemen paitaa, mutta se saa luvan jäädä vielä haaveeksi…
  • Farkkutakki. Vanha kunnon farkkurotsi pitäisi löytyä jokaisen kaapista, mutta omassani siihen on yhden takin mentävä aukko. Tykkään tämän kuvan versiosta – tarpeeksi rento olematta kuitenkaan liian suuri. Tätä kannattaisi varmaan metsästää kirppareilta.
  • Maksimekko. Kesällä on parasta pukeutua pitkiin liehuviin maksimekkoihin ja onneksi kaapissani onkin se yksi trikoomekko odottamassa. Ei ehkä mikään käytännöllisin vaate, mutta aina vaan niin kaunis. Nyt iskin silmäni tähän kauniiseen silkkiseen versioon. Yritän miettiä syitä olla tilaamatta sitä ja jos keksi tarpeeksi monta, niin se saa jäädä kauppaan. Tuo materiaali yhdistettynä pitkiin hihoihin on vaan niin oma juttuni, että tiukkaa tekee!

Mitkä ovat teidän suosikkivaatekappaleet aina kesäisin?

 

Summer is almost here and that got me thinking about summer clothing. As you know, I love everything about fall, but especially the fashion. Summer clothing just isn’t my thing, but of course the warmer temperatures are more than welcome. I think I’ll be wearing my army jacket, white crispy shirt, jean jacket (I just have to find one first) and maxi dresses (black or white). I’m obsessed with the maxi length right now and after wearing a maxi coat all spring, I’m ready to switch it up for a dress. What is your favorite piece during summer?

 

Photos: Pinterest.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

8 comments

Reply

Itse tilailin tämän hetken muotipaitoja (off-shoulder jne) Hennesiltä kun sieltä saa yleensä kestäviä kesäpaitoja vapaa-ajalle ja toimistolle eikä tarvitse maksaa maltaita. Itse tykkään pitää erikoisempia yläosia töissä, meillä muut osastot pitävät huolet minishortseista ja varvassandaaleista (total no go!?). Itse pitäydyn nilkkapituisissa housuissa, tilasin myös pellavaiset ilmavat housut. Ovat varmasti juuri passelit toimistolle kesäksi (kun ei täällä mitään ilmastointia ole 😀 )

Reply

Joo ne off-shoulder paidat on ihania, mutta itse olen liiankin käytännöllinen vaatteiden suhteen ja tiedän, että hermot menisi sekuntissa, kun saisi nostella niitä hihoja paikoilleen 😀 Pellavahousut on ihan parhaat (samoin kun paidat) ja pitäisi itsellenikin löytää hyvät sellaiset kesäksi! Jep..minishortseissa duuniin…no, no, no heh.

Reply

Mäki mietin sitä käytännöllisyyttä mutta sen tietää sitten heti, kun paidan on vetänyt päälle. Onneksi nettikauppaan palauttaminen on kuitenkin todella helppoa (en tykkää yhtään kierrellä kaupoissa rekkien väleissä) 😀

Reply

Joo, kotona on usein kivempi sovittaa! 🙂

Reply

Ah IHANA tuo (Olivia Palermon?) armytakkiasu! Kiitos inspiraatiosta.Tuli välitön tarve metsästää sellainen 😉 Minkäs merkkinen sun paita on? Net-a-porterilla on yksi täydellinen, mutta hinta 495€ -jep jep.
Kesällä vakiasuni on rennot farkkusortsit valkoisen kauluspaidan tai silkkipaidan kanssa. Tuo farkkusortsit vaan onkin hankala laji, kun en halua liian minimittaisia, mutta en mitään polvimittaisiakaan. Viime kesän jo niitä metsästin…

Reply

Se on itse asiassa Anine Bing ja hänellä päällään oman mallistonsa armytakki, eli tämä:

https://eu.aninebing.com/collections/jackets/products/army-jacket

Tarkoitatko sen army-takin merkkiä vai? Se on Dolce & Gabbanan (ostettu käytettynä) ja luotto kauluspaita on Stella McCartneyn. Tuo lähes 500€ hinta paidasta on aika suolainen 😀

Jep, sama täällä. Farkkushortsit menevät landella hyvin, mutta kaupungissa niissä on aina alaston olo. Sitten jos pituus on taas liian pitkä, niin idea menee kokonaan. Taidan siis heilua niissä minimittaisissa landella ja kaupungissa jossain muissa!

Reply

Vanish Crystal White – jauhe ainakin vaalentaa helposti. Helppo laittaa pesuainelokeroon pesukoneeseen. Ei ole niin vahvasti valkaisevaa kuin kloriitti, mutta eron huomaa kyllä jo vaatetta pesukoneesta nostaessa. Vanishilla on myös muita värjäytymiä poistavia jauheita, mutta minulla ollut vain tämä käytössä.

Reply

Hei Jade! Iso kiitos vinkistä 🙂 Tällä pitää pyörittää seuraava valkoinen satsi koneessa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *