Shirt / StyleIn   Leather jacket / Samsoe & Samsoe   Dress / Tiger of Sweden

Knit / Samsoe & Samsoe   Dress / Rodebjer   Jeans / EDC by Esprit

Dress / FWSS   Skirt / Levis   Swimsuit / Hunkydory

 

Jos Suomen kesä olisi varmuudella samanlainen, kuin eilinen upea päivä niin täältä ei kyllä olisi tarvetta lähteä yhtään mihinkään loman viettoon. Matkustan mieluiten ulkomailla keväällä, syksyllä ja talvella, koska tämä Suomen kesä on niin uniikki, että tästä haluaa nauttia täysillä. Toisaalta jos vettä tulee jatkuvalla syötöllä ja lämpöasteita on se +10 niin silloin on toki kiva paeta johonkin lämpimään. Meillä onkin juuri pohdinnassa, että mitä tekisimme heinäkuussa, kun olen ajatellut pitää viikon loman. Voisin hyvin lähteä sukuloimaan Ranskaan, mutta poikaystäväni lähtisi mieluiten johonkin muualle. Saa siis nähdä, että jäämmekö tänne vai lähdemmekö muihin maisemiin!

Rauhallista sunnuntaita kaikille!

 

This weekend has been amazing and so relaxing. My favorite place is our summerhouse in the countryside and I could basically live here for the entire summer. Too bad the season is so short, but for that reason every moment counts so we are taking full advantage when being here.

Today we are heading back to the city as tomorrow starts another work week. Have a relaxing Sunday!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

2 comments

Reply

Täälläkin ihania pastelleja kollaasissa! 🙂 Sama homma, itse tykkään matkustaa keväällä, syksyllä tai talvella mieluummin, Suomen kesä on kaunis!

Reply

Suomen kesä on kyllä ihan lyömätön, mutta me nyt päätetiin lähteä viikoksi reissuun. Ehkä sitten vielä syksyllä tai talvella uudemman kerran! 🙂 Ihanaa uutta viikkoa sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *