mc2015 7

 

[dropcap custom_class=”normal”]Itselläni on menossa kunnon lomaltapaluu jumitus ja tuntuu, että aivot on edelleen siellä narikassa. Nyt pitäisi päästä takaisin työnmakuun ja vastailla maileihin sekä maksella laskuja. Eilinen päivä meni vielä puoli-lomaillessa ja muutamia juoksevia asioita hoidellessa, mutta tänään pitää palata takaisin työhtouhuun. Huomiseksi on luvassa taas Firenze postaus ja tällä kertaa kerron yhdestä kauniista puistosta jossa kannattaa ehdottomasti vierailla jos satutte Firenzeen.[/dropcap]

Kuvituksena on vähän vanhempaa materiaalia Monacosta. Nämä ei ehkä ole niitä kaikista onnistuneimpia kuvia, mutta toivottavasti ainakin tuo palmu kuva piristää heh. Onneksi Suomessakin on nyt kevät lähtenyt taas täysillä käyntiin, joten täälläkin mennään pikkuhiljaa kesää kohti.

Aurinkoista tiistaita kaikille!

 

You know the feeling when you’ve been away and you come back, but your mind is still on holiday? That’s how I feel right now. Yesterday was a struggle trying to get some work done and take care of a few things. Today I have to focus on getting my work mode back on. For tomorrow I’m making a post about a beautiful garden in Florence, which is a must see, so more about it soon!

As illustration, I found these older outfit pictures taken in Monaco. Perhaps not the greatest outfit pictures, but I hope you like at least the palm tree shot, heh.

Sunny Tuesday everyone!

 

mc2015 4mc2015 3 mc2015 1

Knit / Max Mara

Leather pants / Zara

Flats / Chloé

Bag / Chanel

Sunnies / Ray Ban

You May Also Like

13 comments

Reply

Looking pretty and elegant in this minimalistic outfit! I’m looking into buying these same ballerinas, they’re absolutely gorgeous. 🙂

http://lartoffashion.com

Reply

Thanks Natali! These flats are super comfortable and so pretty so my advice is…DO IT! 😉

Reply

Onko sulla tuon villapaidan alla se IvyRevelin-kauluspaita? Kysyisin vain että minkä kokoinen sun kauluspaita on? Huomasin nimittäin että se on melkein -50% IvyRevelin nettisivuilla ja nyt kutkuttaisi tilaaminen (kylläkin 10€:n postikulut mietityttää).

Älä huolestu vaikka lomamoodi on jäänyt päällä. Meidän Barcelonan reissusta on jo 1,5viikkoa enkä ole vieläkään saanut oikein arjesta kiinni 😀 Voisin vain palata palmujen alle juomaan sitä sangriaa!

Reply

Joo on! Sulla on tarkka silmä 🙂 Omani on S-koko ja se oli itselleni täydellinen! Paita on vielä 100% puuvillaa, joten se on ihana kesällä!

Heh, kiitos! Nyt tuntuu vähän paremmalta…en siis ole ainut 😀 Joo, mä voisin myös palata samantien takaisin Firenzen kaduille nauttimaan lasin kylmää valkkaria. Oi ja voih!

Reply

hmm.. että S-koko, nettikaupassa kun on koot 32-42. IvyRevel mainostaa kyllä itsekin että mallilla on paita koossa S 😀 Arvailen siis oikean koon, toivottavasti menee nappiin! 🙂

Reply

Canon !!!
Deltreylicious
http://blackbeauty-mode-tendance.eklablog.com

Reply

Merci! 🙂

Reply

katos, size guide-napin takaa näkyykin että S-koko on 36…!

Reply

Hyvä, että selvisi! 🙂

Reply

Ihana kokonaisuus ja mitkä kaunottaret kenkinä 🙂

Reply

Kiitos Satu! 🙂 Nämä kengät on kyllä kun korut! Täydelliset “tylsän asun” piristäjät 😉

Reply

Tykkään tosi paljon tästä asusta. Käy sulle sirolle kuin nenä päähän. Harmi ettei vastaava oikein mulla toimisi.

Reply

Kiitos ja kiva kuulla! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *