Tutustuin Tukholmassa ystäväni kautta tähän biisin ja viikonlopun aikana tykitettiin tätä enemmän kuin kerran. Täydellinen kesäbiisi ja tämä pääsi ainakin omalla playlistilleni! Puhuttiin myös muuten Skamista (me kaksi lähes 30 vuotiaista naista) ja molempien mielestä tämä sarja on kaikkien aikoja parhaimpia. Vietin nuoruuteni juuri tämän ystäväni kanssa ja muistelimme omaa nuoruuttamme ja sitä aikaa. On siinä jotain aika maagista kun voi jakaa niitä muistoja vielä 15 vuotta myöhemmin saman ihmisen kanssa!

 

In Stockholm my friend introduced me to this song and we played it the entire weekend. It’s a perfect summer tune and it’s now on my playlist (playing it on repeat). We also discussed the best tv show ever Skam. I think this show will only open to people who’ve had a similar high school experience and maybe only to the Nordic people (it’s a Norwegian series). I’m pretty sure my French boyfriend wouldn’t think it’s that great…Anyway me and my girlfriend started thinking about our teenage years and it’s pretty cool when you can look back at that time with the friend you lived those moments with!

You May Also Like

2 comments

Reply

Hei, Anna Sofia! 🙂

Kysyin sinulta taannoin vinkkejä Seychellien matkan eli häämatkamme suunnittelua varten. Kiitos kattavasta vastauksestasi, siitä oli todella paljon apua postaustesi lisäksi! Meillä on nyt matka suunniteltuna ja varattuna – aiomme yöpyä Mahella, La Diguella ja Silhouettella 🙂 Ja suunnitelmissa on myös mahdollisesti käväistä Praslinilla, kun olemme La Diguella. Nyt on onneksi jotain ihanaa odotettavaa pimeän ja kylmän talven ajaksi 😀 Kiitos vielä tuhannesti avustasi! <3

Reply

Heippa Anne!

Voi, ihana kuulla, että vinkeistä oli apua! Ja hei tuo setti kuulostaa täydelliseltä, eli tulette näkemään niin upeita paikkoja. Itsekin valitsisin juuri nämä kolme saarta jos olisin menossa sinne taas uudestaan! Mekin teimme päiväretken Prasliniin ja sinne on tosiaan lyhyt venematka La Diguelta, joten suosittelen 🙂

Tiedätkö, itsekin olen fiiliksissä teidän tulevasta matkasta ja ihanaa jos pystyin mitenkään auttamaan <3 Kerrothan sitten reissun jälkeen miten matka meni! Ja hei ihania häitä (sekä tuhannesti onnea) jo näin ennakkoon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *