Pakkasin Tukholmaan mukaani käytännössä vain yhden asun, mutta olin kerrostanut, eli päältäni löytyi useampi vaatekappale. Olin tarkistanut säätiedotuksen ennakkoon ja koko viikonlopuksi oli luvattu sadetta ja aika surkeaa ilmaa. Olinkin siis varautunut veteen ja koleaan säähän. Jostain ihmeen syystä ilma oli kuitenkin kaikkea muuta kuin sateinen ja etenkin sunnuntaina lämpöasteet nousivat yli +20 asteen. Ihanaa kyllä, mutta olin valinnut vain aivan väärät vaatteet. Meinasin saada lämpöhalvauksen kun päälläni oli kashmirneule ja villasta tehdyt housut. Samalla aloin miettimään, että mihin ihmeeseen pukeuduin viime kesänä, kun Ranskassa oli useampi helleviikko.

Blogi on siitä hyvä, että täältä voi aina kaivaa vanhoja kuvia, joten viime vuoden asuvalinnat selvisi näin helpolla. Kasasin tähän lemppari-lookini ja tämä postaus auttaa itseänikin pakkaamisen kanssa viikonloppuna. Italiassa kun on lähemmäs +30 astetta niin kesävaatteisiin on ihan pakko pukeutua. Näiden kuvien myötä aloin myös kaipaamaan polkkaani ja sellainen on suunnitelmissa taas syksyksi. Lyhyemmät hiukset näyttävät vain niin paljon raikkaammilta omassa päässäni vai mitä sanotte?

 

Because my inspiration for summer outfits is so weak, I took a look at what I wore last year when I was still living in France. There the temperatures are always way warmer than in Finland, so obviously I couldn’t wear cashmere knits all summer through. My blog is a good way of keeping track of my old outfits and these looks were some of my favorites from summer 2016. This also helps me to pack for my upcoming trip to Italy as it’s much warmer than in Helsinki. I guess I better leave my cashmere knits at home, heh!

 

You May Also Like

2 comments

Reply

On kyllä kätevää kuvista katsoa asuvalinnat 🙂 mun mielestä sulle se lyhyempi polkka sopi tosi hyvin, kiva jos leikkuutat sen takaisin! Itse kärvistelen vielä pari kuukautta oman tukkani kanssa ja odotan että kasvaisi sen muutaman sentin 😀 hyvää viikonloppua! <3

Reply

Sain tarpeellisia vinkkejä huomiseen pakkaamiseen 😉 Joo, enköhän leikkaa taas sen polkan takaisin syksyllä! Ja hei mä taas tykkään sun lyhyistä hiuksista – sopii sulle todella hyvin!

Kiitos Henna ja samaa sinne! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *