Muistan sovittaneeni tätä takkia muutama kuukausi sitten ja tuttuun tapaani en ostanut sitä heti, vaan jäin miettimään ostosta yön yli. Siinä vaiheessa, kun olin tehnyt ostopäätökseni, takkia enää tietenkään ollut jäljellä koossani. Haikailin sitä pitkään kunnes viikko sitten kurkkasin H&M:n verkkokaupan aleen ja sieltähän tämä löytyi puoleen hintaan! Olen saanut tästä jo todella paljon kehuja, joten oli ilmeisen hyvä ostos. Jalassakin on jotain uutta ja nämä ovat yhdet niistä uusista kengistäni. Ihan super ihanat ja hyvä budjettiversio Givenchyn vastaavista.

Tänään nappaan ystäväni lentokentältä ja meidän yhteinen loma saa alkaa! Niin parasta. Jos sääennuste vielä paranisi edes hieman ja aurinkokin näyttäytyisi, niin kaikki palaset loksahtaisivat kohdilleen. Ilmalle nyt ei voi mitään, joten sitten pitää vain pukeutua harkitummin ja vetää lämmintä päälle. Ystäväni tulee tosiaan Kaliforniasta, joten ehkä hän osaa nauttia tästä raikkaasta ilmasta, heh! Blogissa voi olla hiljaisempaa seuraavan viikon, mutta yritän postailla sen mitä pystyn.

Ja hei unohdin ihan kokonaan arpoa voittajan Balmuir-postaukseen, mutta sain sen vihdoin tehtyä ja onnetar suosi Karoliinaa kommentilla: “Nämä sopisi uuteen kotiin Helsinkiin! <3”. Onnea Karoliina – laitan sinulle viestiä, jotta Balmuir saa tuotteet matkaan. Kiitos vielä kaikille osallistumisestanne!

 

I remember trying this coat on few months back, but didn’t buy it immediately and then when I wanted to, it was sold out. Last week I checked the online sale of H&M and there it was. I’ve got so many compliments on it that it definitely was money well spent! Something else new in this look are these boots. They are a budget version of the Givenchy boots and I love them! Look so cool with basically anything.

 

Photos/Thomas D.

Jacket / H&M

Trousers / Andiata*

Boots / Topshop

Bag / Céline

Sunnies / & Other Stories

*Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

Oh wow, now that jacket is a kick *ass one! No wonder that it was sold out!
Looking great as always beauty!

https://lartoffashion.com

Reply

Thanks you Natali! 🙂 Have a great weekend!

Reply

Heippa!
Vitsi miten hieno asu! Taidan kanssa mennä tilaamaan saman takin, kiitos vinkistä! 🙂 Käy hyvin yhteen Chloen Susannoiden kanssa. Onko tämä true to size vai onko sulla isompi/pienempi koko?
Ihanaa viikonloppua kaunis <3
xx J

Reply

Heippa ihana!

Kiitos! Ja käy ihmeessä tilaamassa 🙂 Tämä on ihan super! Koko on oversize, eli itselläni 32. Valitsisin siis normaalia pienemmän koon!

Kiitos ja sitä samaa sinne<3

Reply

Hi Sofia,

I hope you have a great summer in Finland !

I love this outfit, it fits you very well and the boots are definitevely a great purchase 🙂
Have you bought it recently ? I checked Topshop France website but I didn’t see the same… so if you have the name of the boots I would be very pleased 😉

Have a nice weekend !
Je t’embrasse,
Sophie

Reply

Hi Sophie,

Yes, thank you! Despite the cold and rainy weather, summer has been good 🙂 I hope you’ve enjoyed yours?
Thanks – this look is a super casual one, but so comfy. One of my favorites! I ordered the boots from Nelly.com, but they seem to be sold out at the moment from there, but I found them on Topshop’s own website. The boots are called Amelia:

http://eu.topshop.com/en/tseu/product/shoes-485095/amelia-studded-boots-6335986?bi=80&ps=20

Hope this helps and enjoy the weekend! 🙂

Bisous!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *