Kaupallinen yhteistyö Bubbleroomin kanssa.

 

Syyspukeutuminen inspiroi meikäläistä eniten ja tähän aikaan vuodesta pukeutumisinto nostaa päätään ihan eri tavalla. Vaikka muodista olenkin kiinnostunut läpi vuoden, niin syysmuoti on vain niin se “oma juttuni”. Tämän Bubbleroomin yhteistyön merkeissä sain tehdä jotain erityisen kivaa ja se oli koota kolme mieluista asukokonaisuutta syksyn jokaiseen tilanteeseen. Syksyssä ehdottomasti parasta on takit ja bootsit, joten aloitetaan tällä arkisellä asukokonaisuudella!

Arkeen

Tämä ihana takki aivan loistava näihin viileisiin syyspäiviin! Se on tarpeeksi siisti ja tyylikäs kaupunkikäyttöön, mutta olen testannut sitä myös landella muutaman asteen lämpötiloissa ja se piti lämpimänä. Todellinen monitoimitakki, joka menee oikeastaan koko syksyn ja talven. Mitoiltaan se on myös juuri sopiva ja tykkään kun talvitakki peittää takapuolen. Vyö tekee mallista myös astetta naisellisemman, kun vyötärön saa kurottua kiinni. Tätä voi yhdistellä oikeastaan kaiken kanssa, mutta itse päädyin tyylilleni uskollisena valitsemaan mustat siistit housut ja simppelit nilkkurit. Takista itselläni on koko 36 ja sinne mahtuu vielä hyvin paksu neule alle!

 

Coat / here   Pants / here   Boots / here

 

Töihin

Ihastuin tähän puuvillaiseen bleiseriin ja se onkin täydellinen vaatekappale töihin. Kaksiriviset kultaiset napit tekevät siitä vielä astetta skarpimman ja paksu puuvilla tuntuu miellyttävältä päällä. Ylipolvensaappaat kuuluvat syksyyn yhtä paljon kuin nilkkuritkin ja kaapistani löytyykin niitä kahdet. Varmat klassikot! Muistan, kun tästä sääristä ulottuvasta mallista tuli suosittu ja heti kun ihmiset pääsivät eroon “pretty woman” viboista, niin tämä malli tuli jäädäkseen. Yhdistämällä OTKB:sit saman väristen housujen tai esim. neulemekon kanssa, ei ole riskiä siitä, että asu olisi mauton.


Blazer / here   Shirt / here   Trousers / here   Over the knee boots / here

 

Juhlaan

Tästä paljettimekosta tuli kertaheitolla suosikkini! En normaalisti välitä mekoista tai edes juhlapukeutumisesta, mutta tässä on jotain todella ihanaa. Poikaystäväni sanoi osuvasti, että mekko näyttää huomattavasti kalliimmalta, kuin mitä se todellisuudessa on ja olen ihan samaa mieltä. Itse valitsin muuten yhtä kokoa isomman (36), sillä halusin, että se on hieman väljä. Näyttää silloin mielestäni tyylikkäämmältä! Pitkät hihat ovat myös pakolliset itselleni ja etenkin tähän aikaan vuodesta myös tarpeelliset. Mekon alle vain paksut sukkahousut, niin täydellinen juhlalook on valmis!

 

Dress / here

 

Mikä näistä syksyisistä asuista kolahti teihin parhaiten?

Me olemme viettäneet viikonlopun maaseudun rauhassa ja lounaan jälkeen lähdemme ajamaan takaisin kaupunkiin. Illaksi hoitoon on tulossa Coco-pentu, joten täytyy vähän valmistella kotia tämän vieraan tuloon (laukut ja kengät siis visusti piiloon, heh). Rauhallista sunnuntaita kaikille!

 

In collaboration with Bubbleroom, I chose my three favorite fall looks from their collection. Which one is your favorite?

 

Photos/Thomas D.