Pääsen tänään kampaajalle pitkästä aikaa. En edes muista koska olen viimeksi leikkauttanut hiukseni…joskus keväällä se taisi olla. Hiukset ovat venähtäneet ihan huomaamatta ja useampi kuukausi on jo kuljettu lähes joka päivä niin, että hiukset ovat kiinni. Yksinkertaisesti sen takia, että en voi sietää näitä pitkiä hiuksia roikkumassa kasvojeni edessä. Siitä syystä aion taas leikata polkan, mutta hieman maltillisemman sellaisen, eli ajattelin leikkauttaa ne hieman olkapään yläpuolelle. Silloin ne saa vielä vaivattomasti kiinni, mutta näyttävät huomattavasti raikkaammilta myös auki. Sen lisäksi niitä on helpompi muotoilla, eli ehkä se kiharrin tulisi taas kaivettua ahkerammin sieltä kaapista…

On muuten hassua, kun itse ei voi sietää jotain, mutta juuri silloin kuulee ulkopuolisilta kohteliaisuuksia juuri siitä asiasta. Näin se taitaa mennä tosin monessakin asiassa! Tänään onneksi saan kevennettyä taakkaa ja jätettyä kuivat latvat Q Hairin lattialle. Can’t wait!

 

Today I finally have my hairdressers appointment and I can’t wait. My hair is way too long and I think it looks so much better short. This time I want to cut a bob (surprise, surprise), but not cut it too short. Just above the shoulders. I think this length is way more flattering for me than this long hair that’s just hanging there. Can’t wait for this afternoon!

Save

Save