Kuten tiedätte, lähdemme Dubaihin maaliskuun puolessa välissä. Aloimme kuitenkin miettimään, että viikko yksin Dubaissa on vähän liian pitkä aika, sillä tylsistyisimme jo kahden päivän jälkeen. Emme kumpikaan viihdy koko päivää rannalla tai altaalla ja Dubaissakin on rajallinen määrä nähtävää (etenkin kun olemme vierailleet siellä jo aikaisemmin). Tykkään liikkua, nähdä ja kokea ja hyvä esimerkki on meidän reissu Seychelleille jossa vaihdoimme saarta kolme kertaa reilun viikon pituisella matkalla.

Mietimme siis, että haluisimme nähdä Abu Dhabin (Louvre ja suurmoskeija on meidän “to do”-listalla) ja sen jälkeen yöpyä vielä aavikkoresortissa ennen kuin jatkaisimme loppulomaksi Dubaihin. Siellä ehtisimme sitten olla kolme kokonaista päivää mikä olisi meille enemmän kuin tarpeeksi. Adu Dhabissa yöpyisimme rantaresortissa, aavikolla taas keskellä hiekkaa ja Dubaissa jossain ihanassa kaupunkihotellissa (ranta ei olisi pakollinen).  Tällä tavalla saisimme lomaan vähän muutakin sisältöä kuin vain rannalla löhöämisen! Aavikkoresorteista yksi upeimmista taitaa olla Anantara, mutta sinne ajaisi vielä Abu Dhabista pari tuntia, niin mietimme olisiko viisaampi ratkaisu ajaa lähemmäksi Dubaita esimerkiksi tähän aavikkoresorttiin, jotta sitten pääsemme helpommin kaupunkiin takaisin. Unelma olisi Al Maha, mutta reilun tuhannen euron vuorokausihinta kaataisi meidän matkabudjetin kyllä saman tien, heh.

Ja hei kaikki vinkit Arabiemiraatteihin otetaan ilolla vastaan!

 

As you know, we are heading to Dubai in March for some well deserved holidays. We are staying there for a week, but started thinking that Dubai for that long will be too boring, considering we have already been there. Neither of us want to spend all day at the pool or beach, so we would get bored if we only stayed in one spot. That got us thinking that it would be nice to see Abu Dhabi as well (especially Louvre and the Grand Mosque) and then stay in a desert resort before heading back to Dubai for the last few days of the holiday. This way we could see and experience way more. And if you have any hotel tips or recommendations for the United Arab Emirates, please let us know!

You May Also Like

2 comments

Reply

Moi Anna! Kävimme perheeni (mies + 6v tytär) kanssa Bab Al Shamsissa marraskuussa. Resortti on upea ja tykättiin kyllä muuten mutta hlökohtaisesti petyin hiukan siihen ympäröivään “aavikkoon”, joka oli käytännössä pelkkää tasankoa ja paljon piikikkäitä pikku puskaita. Olemme käyneet aiemmin aavikkosafarilla Dubain ulkopuolella (juuri siellä Al Mahan naapurissa) ja siellä pääsi kyllä paremmin aavikkotunnelmaan puitteiden puolesta. Al Maha oli haaveissa meilläkin mutta kohteeseen ei sallita noin pieniä lapsia, joten se jäi nyt vielä väliin. BASissa oli muuten yllättävän paljon lapsiperheitä. Anantara oli meillä myös vaihtoehto mutta päädyttiin BASiin just sen takia, että se oli lähempänä Dubaita…

Reply

Moikka Johanna! Hei kiitos tuhannesti tästä 🙂 Helpottaa huomattavasti kun mietitään matkan tarkkaa kulkua! Antara olisi ehkä sittenkin parempi, mutta täytyy vähän miettiä sitä ajoa. Lomalla kun ei kuitenkaan halua turhaa autossa istuskella ja meillä suunnitelmissa olla aavikkoresortissa vain yö tai kaksi. Mutta tämä auttoi pohdintaa! Al Mahaan on sitten päästävä vielä joku päivä…se näyttää niin huikealta jo kuvissa.

Ihanaa viikonloppua sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *