Lumi, pakkanen, talvi. Sieltähän ne lopulta saapuivat! Tosin nyt näyttää siltä, että huomisesta eteenpäin mennään taas plussan puolelle ja vettä sataa niskaan. Voidaan siis hyvästellä lumi ainakin toistaiseksi. Eiköhän sitä kuitenkin vielä nähdä monta kertaa ennen kevään tuloa! Tuntuu muuten, että tämä vuoden ensimmäinen kuukausi on painellut ohi ihan huomaamatta ja reilun viikon kuluttua on jo helmikuun vuoro. Toki varmasti uudella työpaikalla on tekemistä sen kanssa, että päivät tuntuvat loppuvan kesken, mutta varmasti myös iällä. Eikö moni sano, että mitä enemmän ikää tulee mittariin niin sitä nopeammin aika kuluu?

Nyt kun päivät ovat vielä niin pimeitä, niin olen kaivannut omaan kaappiini jotain vaaleampia päällysvaatteita. Ehkä ensi vuonna panostan johonkin luonnonvalkoiseen takkiin. Musta tuntuu liian ankealta tähän aikaan vuodesta, kun pimeys on niin totaalista. Keväällä vedän taas mielelläni mustat vaatteet päälleni, onhan se lempivärini, mutta nyt tuntuu kuin olisi itsessään jo musta aukko, kun ympäristö on niin samanvärinen…Ei siis muuta kuin valoisampia päiviä kehiin, kiitos!

 

Winter finally came and it brought the snow and freezing temperatures with it. Tomorrow the weather should warm up, so we can say goodbye to snow for now. I’m sure we’ll see it very soon though, because this is very typical Helsinki winter weather when the temperatures go up and down like this. I feel like this first month of the year is passing so fast, but I don’t mind because I’m so ready for Spring (who isn’t?). People always say that the older they get, the faster time runs. I couldn’t agree more! I feel like the moment I turned 30, time started fast-forwarding, heh.

Now that the days are so dark, I wish I had light colored coats in my closet. I love black, but lighter colors would be nice contrast to the lightless days. When spring arrives, then black looks look more fresh in my opinion (weird to think that, I know). Perhaps I should save my winter looks for now with a white beanie or something? Enjoy your Wednesday everyone!

 

Photos/Thomas D.

Coat / Andiata* (similar here*, here*)

Knit / All Saints (similar here*)

Shirt / H&M (similar here*)

Jeans / Mango (similar here*)

Boots / Zign (similar here*)

Bag / Balenciaga

Hat / Maison Michel

*Commercial links/Gifted.

You May Also Like

2 comments

Reply

If I could only look this stylish and elegant on a crazy snowy day! 😀
Take care and stay warm, today it’s a proper snow storm outside.

https://lartoffashion.com

Reply

Yesterday when the storm winds and snow took over the city I was wearing my warmest coat and hiding under the hood! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *