Valoisuuden määrä lisää taas sisustushimoani ja tuntuu, että kotiin haluisi pientä muutosta. Olemme nyt asuneet Suomessa reilun vuoden ja näyttää sieltä, että viihdymme täällä niin hyvin, että alamme varmasti jossain vaiheessa etsimään omaa asuntoa. Se saisi mielellään olla remppakohde, jotta siitä saisi tehtyä täysin omannäköisen. Ollaan viihdytty hyvin tässä nykyisessä kodissa, mutta yksi iso miinus tässä on – nimittäin valon puute. Olen tottunut valoon ja tämä on ensimmäinen kämppä, joka on harvinaisen pimeä. Asiaa ei myöskään auta se, että vastapään naapurit ovat sen verran lähellä, että iltaisin verhot saa vetää ikkunoiden suojaksi. Jos yksi asia on siis varma, niin se on se, että seuraava koti pitää olla valoisa (neliöistäkin voin luopua, mutta valosta en).

Sisustuksessa tykkään edelleen vaaleasta, mutta kontrastia pitää olla. Tummilla elementeillä saa kivasti rikottua vaaleaa värimaailmaa ja esimerkiksi tummat rimat ikkunoissa ovat tyylikäs yksityiskohta. Vanhempieni kotona on lasinen väliovi, jossa on mustat kehikot ja se on todella kaunis. Onneksi olen saanut auttaa vanhempiani heidän sisustamisen kanssa, sillä ihan heti en pääse oman kimppuun. Vanhempien koti saa siis vielä toistaiseksi olla se paikka mihin tyhjennän inspiraatiotani!

Ihanaa uutta viikkoa kaikille ja helmikuun loppua!

 

Now that it’s getting lighter outside, I have an urge to redecorate our home. We’ve now been living in Finland for over one year and we have liked it so much, that are considering staying here for longer. In this case we would start looking for our own place and I would love to find something we would need to renovate so we could make it completely our own. The place would also have to be very light, as now our place is a bit too dark. Let’s see if at one point we find the perfect place, but until then, I’ll just use my interior inspiration to help my parents decorate their newly renovated house.

Have a great week everyone and the last days of February!

 

Photos/Pinterest

You May Also Like

2 comments

Reply

Sinulla on niin ihana tyyli, että odotan innolla millaisia sisustusratkaisuja kehitätte. Valolla on kyllä suuri merkitys, etenkin Pohjolassa missä sitä ei talvella ole liikaa tarjolla.

Reply

Kiitos Milla! 🙂 Ja todellakin – harmittaa tulla kotiin jos ulkona on vielä edes pieni kajahdus valoa, mutta asuntoon se ei pääse. Unelma olisi siis löytää super valoisa asunto!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *