Style Plaza Christmas Inspo

 

Olen henkeen ja vereen jouluihminen ja se on mielestäni koko vuoden ihanin juhla. Joulussa on paljon sellaista mitä muissa juhlapäivissä ei ole ja ehkä juuri se perheen kanssa vietetty kiireetön aika ja totaalinen pysähtyminen ovat asiat mitkä tekevät tästä pyhästä niin ihanan. Vuoden lopussa on aina sellainen olo, että muutaman päivän tauko kaikesta tulee tarpeeseen ja joulun koristelut luovat ihanan ympäristön rentoutumiseen. Nyt näin marraskuun lopussa joulua voi mielestäni alkaa fiilistelemään ihan täysillä ja niin ajattelinkin tehdä tänä viikonloppuna!

Vietän joulua perinteisesti vanhemmillani, joten kuusi hankitaan sitten sinne, mutta muilla tavoilla voin koristella tätä meidän omaa kotia. Minikuusella ja havunoksilla saa luotua ihanaa tunnelmaa pienempäänkin kotiin. Itseäni viehättää nyt jotenkin aika minimalistinen ja yksinkertainen joulusisustus, joten prameat viritykset saavat suosiolla jäädä.

Tänään virittäydyn tunnelmaan joulumusiikin siivin (Céline Dionin joululevy on yksi suosikeistani) ja fiilistelen alkavaa joulusesonkia. Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

*Kuvat/Pinterest & kuva autosta Hannele/Täyttä Elämää.

You May Also Like

3 comments

Reply

Autokuva minun ottama 🙂

Reply

Eikä, aivan ihana kuva! 🙂 Onko ok, että se on tässä kollaasissa? Lisäsin photo creditit sulle tuosta kuvasta!

Reply

Kiitos! On ok 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *