En ole ikinä ollut mikään maailman paras meikkaaja, mutta olen huomannut, että juuri sen takia onkin ollut tärkeää löytää oikeasti ne itselle toimivat tuotteet. Jos tuotteet ovat kunnossa, niin silloin meikkaaminenkin on astetta helpompaa. Meikkipussiini on tullut jäädäkseen muutama huipputuote jotka soveltuvat ihan normaaliin arkikäyttöön ja niillä saa vieläpä hyvää jälkeä sellainenkin, joka ei vietä peilin edessä turhia minuutteja. Mihin uutuuksiin olen siis koukussa?

Lumene Nordic Glow Palette

Jos ihastuit Lumenen nestemäisiin valopisaroihin, niin tulet rakastamaan tätä voidemaista uutuutta. Konsepti on siis sama kuin valopisaroissa, eli paletista löytyy poskipuna sekä hohdevärit, joilla saa korostettua kasvojen korkeimpia kohtia. Kiinteä voidemuoto on myös ihanan samettinen ja väri levittyy helposti ja kauniisti. Parasta tässä on se, että tällä yhdellä paletilla pärjää melkeinpä yksinään niinäkin päivinä, kun kasvoilta ei löytyisi muuta meikkiä. Tällä saa raikastettua kasvojen ilmettä tehokkaasti ja on esimerkiksi reissussa ihan korvaamaton. Täyden kympin tuote!

Smashbox Photo Finish Radiance

Pohjustusvoide on asia mitä olen pitänyt aikaisemmin kunnon turhakkeena. Tämä siis ennen kuin kokeilin kyseistä tuotetta ja ymmärsin, että hyvällä sellaisella on todellakin väliä. Hyvä primeri pitää meikin paikallaan koko päivän ja tekee ihon pinnasta sileän, jolloin meikkivoiteen levittäminenkin on helpompaa. Testasin tätä Smashboxin Radiance-pohjustusvoidetta muutama viikkoa sitten ja olen jo koukussa. Se jättää iholle kauniin terveen kuullon ilman, että iho kiiltäisi tai näyttäisi rasvailta, eli hienovarainen hohto kuvaisi tätä tuotetta ehkä parhaiten! Pohjustusvoiteita löytyy nykyään joka lähtöön (on kosteuttavia, värivirheitä korjaavia jne..), eli suosittelen miettimään ennen kaupoille menoa, että mihin tarkoitukseen primer tulisi.

 

 

YSL Tatouage Couture Matte Stain (#1)

Jos etsit täydellistä mattahuulipunaa niin etsintäsi päättyy tähän. Olen koukussa tähän YSL:n uutuuteen* ja sillä saa kauniit huulet erittäin pienellä työllä. Mikä tekee tästä niin loistavan on hylsyn muovimainen suti, jolla saa levitettyä tuotteen erittäin tarkasti. Sudin pää on muotoiltu niin, että sillä saa tarkasti levitettyä punaa juuri sinne mihin on tarkoitus. Pigmentti on myös loistava ja vaikka kyseessä on mattapuna, niin se toimii myös kuivilla huulilla. Loistava uutuus siis!

 

 

Smashbox Step-By-Step Countour Kit

Ajattelin, että olen viimeinen ihminen kokeilemaan contouringia, eli kasvojen varjostusta, mutta kuin ihmeen kaupalla mieli muuttui, kun löysin tämän tuotteen. Paletin mukana tulee ohjevihko, jossa näytetään miten tuotetta kannattaa levittää erilaisille kasvonmuodoille, eli homma on tehty niin helpoksi, että jokainen pärjää tämän paletin kanssa. Täällä saa luonnollisen lookin aikaa ilman, että näyttää avaruusoliolta. Syy siihen on varmasti tuotteen loistava pigmentti, mutta myös hyvä suti. Nyt viimeistään ymmärrän sen, että jos meikkaamisessa työvälineet eivät ole kunnossa niin lopputuloksesta ei voi tulla hyvä.

 

 

Lumene Eyeshadow Sticks

Oletko jo tutustunut tähän tuotteeseen? Jos et, niin äkkiä testaamaan! Olen itse sitä mieltä, että nämä luomivärikynät ovat yksi parhaista Lumenen meikeistä koskaan ja se on paljon sanottu ihmiseltä, jonka meikkipussissa on eniten juuri Lumenen tuotteita. Väripigmentti on niin hyvä, että yhdellä levityskerralla saa jo näyttävän lopputuloksen ja tuote jää kiinni kuin liima, eli se ei liiku mihinkään, vaikka alla ei olisi pohjustusta ollenkaan. Itse levitän vaaleampaa väriä koko liikkuvalle luomelle ja käytän rajauksena sitten tummempaa sävyä. Näillä saa niin arkimeikin kuin juhlameikin aikaan (ja vielä erittäin helposti), eli näistä en luovu. Mietin jo, että pitäisikö muutama hamstrata varastoon ihan varmuuden vuoksi…

Tässä siis muutamia uusi helmiä meikkipussissani. Olen huomannut, että vaikka käytän arkisin hillitysti meikkiä, niin sitä tärkeämpää on, että ne muutamat tuotteet ovat hyviä!

 

I have found many new make up favorites recently and above you can see what they are. Not to go into details, but the Smashbox Contour Kit and Radiance Primer are just amazing and so is Lumene’s Nordic Glow Palette. From YSL the new matte lipstick in red is perfect and Lumene’s Eyeshadow Pencils are genius. I can highly recommend all of these!

 

*Mainoslinkki.

Photos/Thomas D.

You May Also Like

4 comments

Reply

I love YSL stain lipgloss and I think that this fire red shade suits you perfectly!

https://lartoffashion.com

Reply

It’s such a nice product and I love the shade! Perfect to bring some color to my ghost white face 😉

Reply

Tosi hyviä oivalluksia ja ideoita tässä postauksessa 🙂 On hauskaa huomata, miten erilaisilla meikkitavoilla tykkää eri tuotteista. Itselle ei tulisi kuuloonkaan laittaa korostustuotteita suoraan iholle, tarvitsen aina tasaisen meikkivoidepohjan 😀 Se onkin meikkaamisen paras puoli, kaikille on tarjolla jotain ja jokainen meikkaa juuri niinkuin itse tykkää.

Reply

Kiva kuulla, että tykkäsit! 🙂 Ja mulla on tosiaan ihan omia tapoja mitä ammattilaiset varmaan katsoisi kauhulla vierestä 😀 Olen myös todella laiska meikkaamaan, joten kiireessä laitan yleensä vaan meikkivoiteen ja ripasin ja yritän epätoivosesti peitellä tummat silmänaluset. Heti kun on vähän enemmän aikaa, niin sitten laitan jopa pohjustusvoiteen ja luomiväriä. Onneksi kaapista löytyy nyt nämä uudet suosikit, niin voi vähän ehostaa enemmän kun siihen löytyy näin hyvät tuotteet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *