Perjantai on taas täällä – ihanaa! Tuntuu, että tällä viikolla on pitänyt tehdä ihan kunnolla töitä, jotta on saanut itsensä ylös aamuisin, joten miten luksusta onkaan, kun huomenna saa taas nukkua pitkään. Ihan parasta! Rakastan nukkumista (ja tarvitsen kunnon yöunet), joten viikonloput on pyhitetty niille. En voisi kuvitellakaan tekeväni suunnitelmia aikaisin lauantai-aamulle, koska ihaninta on herätä rauhassa ja vain olla hetken ennen mihinkään liikkumista.

Tilasin muuten ensimmäistä kertaa Arketista tuotteita ja olen ollut todella tyytyväinen tähän neuleeseen ja neuletakkiin. Vinkkinä, että ne molemmat löytyvät nyt alesta puoleen hintaan.Voisin elää koko lopputalven tässä setissä ja ehkä tulen tekemään juuri niin!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

It’s Friday again! I’m so happy about that, since this week has been tough. Every morning it’s been a struggle to get myself up on time, so knowing that I can sleep in tomorrow is perfect. I’m definitely not a morning person and sleeping is one of the best things I know. And at thirty, a girl needs her beauty sleep right, heh?

In this outfit I’m wearing a knit set from Arket and I just love both the knit and the cardigan! They are both on sale now, so you might want to check them out. I could live in this set for the rest of the winter and maybe it’s actually something I’m going to do!

Have a great weekend ladies!

 

Photos/Thomas D.

Coat / Andiata* (similar here*)

Knits / Arket (similar here*)

Shirt / Lindex*

Jeans / Mango (similar here*)

Boots / Zalando (similar here*)

Bag / Chloé

*Commercial links/Gifted.

You May Also Like

6 comments

Reply

Always looking so cool! 🙂 Also, I hear ya on the beauty sleep and not having it the easiest to get up early in the am.

https://lartoffashion.com

Reply

Thanks dear! 🙂 I know, so happy that tomorrow there is no need for an alarm!

Reply

Onneks sulla Ei ollutkaan vielä harmaita neuleita ;P

Reply

Haha, juuri näin! Aloin jo miettiä, että nyt on pakko laittaa joku harmaa neule kierrätykseen, mutta sitten tajusin, että kaapista ei oikeasti löydy v-aukkoista harmaata neuletta…voitko uskoa. Problem solved 😀 Mutta kohta pitää alkaa jemmaamaan kaikki neuleostokset ennen kun mies passittaa mut pakkohoitoon…

Reply

Tosi kiva asukokonaisuus! Itellä tulee talvivaatteet korvista ja nyt täällä on pakkasta ja lunta!? Haluisin jotain uutta kaappiin mut on järjetöntä ostaa enää talvivaatteita. Mukavaa viikonloppua!

Reply

Kiitos Elisa! 🙂 Ja ihan sama täällä! Talvitakit ja saappaat alkaa jo riittämään…Voi kun kevät tulisi nopeasti ja päästäisiin eroon lumesta ja jäästä. Sitä odotellessa!

Kiitos ja sitä samaa sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *