Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 45

 

Joskus sitä unohtaa, että vaatekaapin yksinkertaisimmat vaatteet ovat ne ihanimmat. Käännyn usein perus t-paidan ja farkkujen puoleen ja niissä on aina yhtä hyvä olla. Ei sitä tarvitse sen enempää kikkailla ja tähän yhdistelmään on helppo kääntyä jos ei jaksa sen enempää miettiä mitä päällensä laittaa. Suosittelen muuten kokeilemaan t-paitaa jossa on aavistuksen pidemmät hihat. Ne tekevät asusta heti astetta pukevamman! Farkuissa rakastan taas korkeavyötäröisiä malleja, mutta hyviä sellaisia on hankala löytää. Olen ollut tyytyväinen näihin H&M:n farkkuihin, eli niitä kannattaa käydä sovittamassa jos hakusessa on suoralla lahkeella ja korkealla vyötäröllä varustettu malli.

Täällä odotetaan juhannusta jo kuumeisesti ja vaikka helle onkin väistynyt (yllätys, yllätys) niin voimme nauttia siitä, että voi hyvällä omalla tunnolla käpertyä vaikka koko päiväksi sohvan nurkkaan lukemaan hyvää kirjaa tai istua lämpimässä saunassa ajan kanssa. Sekin on ihanaa, kun ulkona on viileämpää ja sateista. Unikin maistuu erityisen hyvin silloin! Oli siis ilma mikä tahansa, niin juhannuksessa on aina jotain taikaa. Viikonloppua odotellessa!

 

Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 52

Style Plaza Siniset Farkut3 Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 55Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 65 Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 60Photos/Thomas D.

T-shirt / H&M (similar here*)

Jeans / H&M (similar here*)

Heels / Christian Louboutin

Bag / Céline

Sunnies / Le Specs

*Commercial links.