Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 45

 

Joskus sitä unohtaa, että vaatekaapin yksinkertaisimmat vaatteet ovat ne ihanimmat. Käännyn usein perus t-paidan ja farkkujen puoleen ja niissä on aina yhtä hyvä olla. Ei sitä tarvitse sen enempää kikkailla ja tähän yhdistelmään on helppo kääntyä jos ei jaksa sen enempää miettiä mitä päällensä laittaa. Suosittelen muuten kokeilemaan t-paitaa jossa on aavistuksen pidemmät hihat. Ne tekevät asusta heti astetta pukevamman! Farkuissa rakastan taas korkeavyötäröisiä malleja, mutta hyviä sellaisia on hankala löytää. Olen ollut tyytyväinen näihin H&M:n farkkuihin, eli niitä kannattaa käydä sovittamassa jos hakusessa on suoralla lahkeella ja korkealla vyötäröllä varustettu malli.

Täällä odotetaan juhannusta jo kuumeisesti ja vaikka helle onkin väistynyt (yllätys, yllätys) niin voimme nauttia siitä, että voi hyvällä omalla tunnolla käpertyä vaikka koko päiväksi sohvan nurkkaan lukemaan hyvää kirjaa tai istua lämpimässä saunassa ajan kanssa. Sekin on ihanaa, kun ulkona on viileämpää ja sateista. Unikin maistuu erityisen hyvin silloin! Oli siis ilma mikä tahansa, niin juhannuksessa on aina jotain taikaa. Viikonloppua odotellessa!

 

Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 52

Style Plaza Siniset Farkut3 Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 55Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 65 Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 60Photos/Thomas D.

T-shirt / H&M (similar here*)

Jeans / H&M (similar here*)

Heels / Christian Louboutin

Bag / Céline

Sunnies / Le Specs

*Commercial links.

You May Also Like

9 comments

Reply

Minimalistic, elegant and boyish combo! You look very Anine Bing like here. 🙂

https://lartoffashion.com

Reply

Thanks dear! 🙂 You’re always so kind!

Reply

Ihana tyyli <3

Ja joskus on ihan parasta juhannuksenakin vain käpertyä viltin alle ja lukea. Ja tuo saunominen, parasta.

Reply

Kiitos Reetta!<3

Ihanaa juhannusta sinne!

Reply

Simple but chic!
Nuo Louboutinit on upeat, mutta itse taitaisin valita sen hieman matalamman mallin tai pitäisin noita vain istumakenkinä 🙂

Reply

Kiitos Helen!

Joo, nämä on ihanat, mutta kuten sanoit, niin ei näillä kauan kävellä 😀 Kaapista löytyy myös sama malli, mutta 8cm korolla ja ne on huomattavasti mukavammat.

Ihanaa juhannusta sinne 🙂

Reply

Lukenut tässä läpi sun postauksia ja todellakin on tosi style asu tässä! Farkut on just sellaset mitä itse oon ehtinyt ja toi t-paita ihan täydellinen pidemmillä hihoilla. Oot tosi kaunis ja kroppa upea <3 xxx

Reply

Kiitos Henna! <3 Ihanaa, että kävit taas kurkkimassa vanhemmatkin postaukset!

Reply

Siis etsinyt , savolaisittain ehtinyt?? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *