Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 20

 

Yksi hyvä asia näissä viileämmissä päivissä on ollut se, että on voinut vetää niskaan kevättakit, joita ei pahemmin ehtinyt käyttää, kun kesä saapui niin ryminällä. Itse olen sitä mieltä, että niin kauan kun aurinko paistaa ja lämpötila on yli +15 astetta, niin kaikki on erittäin hyvin. Muistan niitäkin kesäkuita, kun on satanut ja ollut pirun kylmä, joten huonomminkin voisi olla. Yksi näistä ihanista kevättakeistani on tämä Busnelin merinovillainen takki, joka jaksaa ihastuttaa. Se on täydellisen rento, mutta samalla tyylikäs. Villa pitää myös erittäin lämpimänä, joten tämä neuletakki tulee olemaan näiden viileämpien kesäpäivien pelastaja.

Tänään on luvassa tyttöjenilta, kun kokoonnumme Alexan hääporukalla taas yhteen. Miten ihanaa, että saimme juhlia näitä häitä monta kertaa etukäteen ja nyt sitten vielä yksi häiden jälkeinen ilta on tiedossa! Luvassa on ainakin hyvän seuran lisäksi illallista ja skumppaa, joten mahtava ilta varmasti edessä. Olen harvat kesäviikonloput kaupungissa, mutta tätä kutsua ei voinut olla käyttämättä.

Ihanaa lauantaita kaikille!

 

Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 24

Busnel Avignon Style Plaza2

Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 29Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 38 Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 30 Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 39Photos/Thomas D.

Coat / Busnel (similar here*)

Shirt / Cubus (similar here*)

Jeans / Zara (similar here*)

Heels / Christian Louboutin

Bag / Céline

*Commercial links

You May Also Like

2 comments

Reply

Hyviä pointteja. ❤ Itse olen kokenut nämä vähän viileämmät päivät jopa virkistäviksi jatkuvan helteen keskellä.
Ja eilen oli aika kiva vetää päälle se vähän paksumpi luottomekko ja bomber-takki illanviettoon.

Reply

Samaa mieltä! 🙂 Miten raikkaalta sade tuntuukaan monen viikon jälkeen! En olisi ikinä kuvitellut kaipaavani vettä, mutta tänään oikein nautin kun satoi taivaan täydeltä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *