Screen Shot 2015-11-13 at 15.53.27

[spacer]

Shirt / Day Birger et Mikkelsen     Clutch / Saint Laurent

Heels / BOSS     Pants/ Samsoe & Samsoe    

 

[dropcap custom_class=”normal”]Pariisin viikonlopun tapahtumat jättävät jälkensä meihin kaikkiin, mutta yhden asian se jälleen todisti. Rakkaus on vihaa voimakkaampaa. Rakkaus läheisiään kohtaan ja yhteisöllisyys sen kuin kasvaa tällaisten tapahtumien aikana enemmän kuin viha tai kosto. Kaikki ne lukemattomat viestit mitä sain ystäviltäni ympäri maailmaa olivat niitä todellisia rakkaudenosoituksia. Elämä jatkuu Ranskassa ja tästä kyllä toivutaan. Parasta mitä voi tehdä on palata niihin rutiineihin mahdollisimman nopeasti ja osoittaa, että terroristit eivät onnistuneet istuttamaan pelon siementä meihin. Takaisin siis tuttujen aiheiden äärelle…[/dropcap]

Ostin perjantaina ensimmäisen joulujutun “uuteen” kotiimme ja nyt alan fiilistelemään joulua ihan kunnolla. Tämä joulu on vielä erityinen siitä syystä, että vietän sen ensimmäistä kertaa poikaystäväni kanssa, sillä hän tulee mukaani Suomeen perheeni luokse. Sen lisäksi veljeni hänen tyttöystävänsä kanssa saavat perheenlisäystä pikku hauvan muodossa. Riiviö on siis jouluna vielä pikkuinen, joten luulen, että siinä omakin sydän sulaa, vaikka en ole edes koiraihminen.

Tällä viikolla esittelin pikkujouluasuja täällä blogin puolella, joten päätetään viikko samaan aiheeseen. Tässä asussa näkisin itseni hyvin jouluaattona! Rennot suorat housut yhdistettynä pitsipaitaan on juhlallinen, mutta kuitenkin tarpeeksi rento omaan makuuni. Siihen seuraksi ei tarvita muuta kuin punaiset huulet ja sotkunuttura. Voilà!

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

P.S. Tänään Booztilla on menossa kampanja ja useammalta merkiltä saa -25% alennusta koko valikoimasta. Lisätietoja täältä!

 

What happened in France this weekend will surely leave a mark on all of us. However, it yet again showed that love is stronger than hate. The love and unity that we all experience during these times just proves that people love more than they hate. The best revenge is to love even more. Continue your life and show that the seed of fear the terrorists tried to plant in all of us, didn’t grow. That said, let’s get back to business…

Last week I bought the first Christmas ornament for our “new home” and now it’s game on; I’ll be officially in Christmas mode. This Christmas will be very special, because I’ll get to spend it with my boyfriend for the very first time. He is coming to Finland with me to spend the holidays with me and my family. My brother and his girlfriend are also getting a puppy in a few weeks, so during Christmas we’ll get an overdose of cuteness. I’m not a big dog person, but who can resist puppies?

This week I showed you some of my favorite party looks, so let’s end this week on the same note. This outfit is something I could see myself wearing on Christmas Eve. Classy and festive enough. All you would need with this look are red lips and messy hair and voilà!

Enjoy your Sunday everyone!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

You May Also Like

2 comments

Reply

Siis mitä mä äskein luin… Kuittaat pariisin terrori-iskut muutamalla lausahduksella “kyllä tästä voitetaan” ja “terroristit eivät onnistuneet kylvämään pelkoa”. Elät jossain omassa muoti-kuplassasi. Mitä se auttaa että palataan rutiineihin? ISIS ja koko maailma kyllä tietää että pelon siemen on kylvetty ja koko maailma on polvillaan voimattomana ISISIn edessä. Seuraava isku voi iskeä minne vain, koska vain, eikä asialle voi tehdä mitään. Eikä siihen mikään määrä länsimaalaisten “rakkautta” ja etenkään ISISin mielestä vääräuskoisten rukouksia auta.

Jos mene tälläiseen surulliseen aiheeseen, niin voisit olla edes työtämättä siihen Zalandon alekoodeja samaan postaukseen!!!

Reply

No huh huh. Voisitko ystävällisesti kertoa mitä se auttaa, että jäädään kotiin itkemään ja piiloon loppuelämäksi? Etkö sinä ole menossa huomenna normaalisti töihin? Itse asun Ranskassa ja olen asunut Pariisissa, joten isku iski erittäin lähelle. Sen tuomaa ahdistusta en ala täällä MUOTIblogissani sen enempää kuvailemaan. Sitä varten on perhe ja ystävät. Huomaan myös, että ohitit täysin eilisen postaukseni aiheesta.

Kirjoitin tämän kyseisen postauksen jo perjantaina ennakkoon, jotta pystyisin pitämään viikonlopun vapaata. Eilen ilmaisin suruni yhdessä postauksessa ja päätin, että tänään postaan juuri sen postauksen minkä olin ennakkoon tehnyt (lisäsin tietenkin tuon alkukappaleen eilen illalla). Voin Ranskassa asuvana kertoa, että ihmiset täällä jatkavat normaalia elämää tuosta järkyttävästä tapahtumasta huolimatta ja itse kuulun tähän ryhmään. En todellakaan anna terroristeille sitä valtaa, että muuttaisin elämääni heidän takia. En myöskään kuulu Ranskan armeijan tai terroristinvastaisen joukkojen palvelukseen, eli en valitettavasti voi tehdä sen enempään kuin kukaan muukaan seuraavien mahdollisten hyökkäyksien estämiseksi. Juuri sen takia ainut asia mitä voin tehdä on olla antamatta pelolle ja vihalle valtaa.

Ja täytyy kyllä sanoa, että on outoa, että lähetit näin vihamielisen kommentin Pariisin tapahtumien jälkeen. Väärä aika ja paikka sille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *