Style Plaza Right Now4

 

x Fiilistelen vieläkin viime viikon yllätyssyntymäpäiviä, jotka ystäväni sisko ja hänen poikaystävänsä olivat järjestäneet hänelle. Menimme lähes kolmenkymmenen ihmisen voimin Lonnan saarelle odottamaan, kun ystävämme tuotiin sinne omalla kuljetuksella. Voitte vaan kuvitella miltä hänestä tuntui, kuin hän huomasi monta ystävänsä odottamassa saaren rantakallioilla! Viime kerralla, kun hän hyppäsin veneen kyytiin, se huipentui kosintaa, joten hän taisi arvata, että jotain tapahtuu, kun hänen poikaystävänsä ohjasi hänet jälleen kerran veneen kyytiin. Oli kyllä ihana ilta ja Lonnan-saari on hurmaava! Seuraavana päivänä juhlinta jatkui Taittingerin shamppanjabileissä Löylyssä, joten tämä viikonloppu menee kyllä erittäin rauhallisissa merkeissä, heh.

x Katsoin muutamassa päivässä (tänään sain päätökseen) Netflixin uuden dokumenttisarjan nimeltä The Staircase. Jos rikosdokkarit kiinnostavat, niin kannattaa katsoa tämä sarja. Samantyylinen kuin Making A Murderer, eli jos se osui ja upposi niin silloin tämä myös. Suosittelen myös tsekkaamaan sen “ekstra jakson”, mutta vain jos ei ole lintupelkoa, heh.

x Suunnittelemme lomaa ja ajattelimme viettää noin viikon Ranskassa. Ideana olisi yöpyä Pariisissa ja jatkaa siitä autolla johonkin lähialueelle (ehkä Champagneen) ja siitä Orléansiin poikaystäväni perheen luokse. He ovat muuttaneet uuteen kotiin, joten innolla odotan sen näkemistä ja muutenkin Ranskaan paluuta. En ole nimittäin käynyt Ranskassa vielä kertaakaan sen jälkeen, kun lähdin sieltä puolitoista vuotta sitten. Syyskuussa palaamme myös sinne mistä kaikki alkoi, eli Etelä-Ranskaan, kun ystäväpariskuntamme menee siellä naimisiin.

x Kävimme torstaina yhdessä lempiravintolassani, eli Soil Wine Roomissa Fredalla.  Tapakset ovat suurta herkkuani ja täällä ne ovat niin hyviä, että lähden sieltä aina kierien ulos. Sen lisäksi kaksi muuta luottopaikkaani ovat BasBas ja Lungi. Näistä paikoista saa takuuvarmasti hyvää ruokaa ja palaan niihin aina uudestaan ja uudestaan. Oikein odotan, että stadiin tulisi joku uusi paikka mikä olisi niin hyvä, että sinne tekisi aina mieli.

Ihanaa viikonloppua!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *