Style Plaza Parka Coat 4

 

Pelkästään näitä viime kesän asuja katsellessani muistan kuinka kylmästä kesästä olikaan kyse. Olikohan yhtään kunnollista hellepäivää? Ei ainakaan jos näihin asuihin on uskominen. Italian lomalla sain sentään käyttää hellevaatteita, mutta en muista, että olisin niitä Suomessa tarvinnut. Tämä kesä onkin sitten ollut helteinen senkin edestä ja hellevaatteille on ollut todellinen tilaus. Löysin alennusmyynneistä muutaman kivan mekon ja normaalistihan käytän todella harvoin mekkoja, mutta nyt niitä on tullut käytettyä enemmän kuin koskaan.

Tänään alkaa muuten kauan odotettu lomani enkä malta aloittaa kolmen viikon taukoa normaalista arjesta. Vaikka arki on ihan parasta, niin pieni irtiotto tekee aina hyvää! Lomani alkaa vielä ihanasti, sillä serkkuni menee huomenna naimisiin. Suuntaamme siis Turkuun häähumun keskelle ja seuraavana viikonloppuna hyvä ystäväpariskuntamme menee naimisiin Puolassa. Sulho on ranskalainen ja morsian puolalainen, mutta he asuvat nykyään Luxembourgissa. Hauskaa on se, että he tapasivat toisensa samaan aikaan, kun tapasimme poikaystäväni kanssa. He tutustuivat Rovaniemellä ja me Ranskassa, joten Suomella on ollut suuri rooli heidän tarinassaan. Poikaystäväni on vielä best man, joten häistä tulee varmasti ikimuistoiset.

Nyt vielä päiväksi toimistolle, illalla sitten Espooseen vanhempieni luokse ja huomenna nokka kohti Turkua. Aurinkoista viikonloppua kaikille!

 

Style Plaza Andiata Fringe Coat 6 1Style Plaza Mango Blazer 9Style Plaza Outfit Andiata Starla 7Style Plaza Leather Pants 5Superga Sneakers 11Anna Balmuir Hat 6 JpgStyle Plaza Oversized Blazer 8Style Plaza Bomber 6Style Plaza Mango Jeans 9

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *