Style Plaza Kesan Kosmetiikka 3

 

Kesällä hoidan ihoani yhtä tunnollisesti kuin talvellakin, mutta meikin suhteen hellitän. Helteillä ei tee mieli kulkea naama täydessä pakkelissa ja suosin vain kevyttä ehostusta jos menen töihin, missä täytyy kuitenkin näyttää huolitellulta. Muuten en meikkaisi varmaan ripsiväriä enempää. Sain testiin muutamia meikkituotteita ja koska osa niistä jäi päivittäiseen käyttööni, halusin jakaa suosikkini täällä.

Giorgio Armani Maestro UV Skin Defense Primer

Olen halunnut kokeilla tätä primeria jo pitkään, sillä olen lukenut siitä paljon hyvää. Se on täydellinen kesällä korkean suojakertoimen ansiosta ja se jättää ihon kauniin tasaiseksi ja kuulaaksi. Primeria voi käyttää yksinään tai sitten meikin alla. Nyt kesällä olen laittanut tätä päivävoiteen päälle ja selvinnyt sillä hyvin! Niinä päivinä kun olen halunnut tasoitta ihon sävyä enemmän, olen laittanut ohuen kerroksen CC-voidetta vielä päälle. Toimii!

Giorgio Armani Refreshing Make-up Fix

Tämä suihke raikastaa ihon hetkessä ja kiinnittää meikin. Olen suihkutellut tätä päivän mittaan ja iho tuntuu heti virkeämmältä. Täydellinen tuote toimistolle ja näissä helteissä jokaisella pitäisi olla viilentävä kasvosuihke laukussa.

Lancome Bronze & Glow Powder

Olen käyttänyt Lancomen Hypnose-maskaraa vuosia ja se on ehdoton suosikkini. Testasin nyt merkin aurinkopuuteria ja eikö ole muuten upea puuterirasia? Tällä ihanalla kesätuotteella saa kauniin ja luonnollisen hehkun ja siitä löytyy myös korostusväri ja poskipuna. Olen käyttänyt tätä siis moneen eri tarkoitukseen ja jos yksi meikkituote pitäisi pakata kesällä mukaan, niin se olisi tämä. Olen itse niin vaalea, että usein aurinkopuuterit näyttävät tunkkaisilta, mutta tällä saa upean luonnollisen sävyn. Iso suositus!

St. Tropez  Gradual Tan Everyday Face Cream*

Olen todella harvoin auringossa niin, että yrittäisin saada väriä.  Landella tulee puuhailtua pihalla, mutta käytän korkeita suojakertoimia, joten iho ei rusketu lähes ollenkaan. Siitä huolimatta haluan edes pienen hehkun iholleni ja turvaudun tässä itseruskettaviin. Parhaat löytyvät St.Tropezin valikoimasta ja yksi luottotuotteeni on Gradual Tan Everyday Face Cream. Käytän sitä 1-2 kertaa viikossa tai silloin kun haluan kevyen päivetyksen ja tämä todella toimii. Käytän tästä sitä tummempaa sävyä, (Medium/Dark) koska voide ei ole päivittäisessä käytössä ja tällä vaalea hipiäni saa kevyen päivetyksen jo ensimmäisestä kerrasta. Mitä tummemman lopputuloksen haluaa, niin sitä useammin tätä voi käyttää. Parasta on se, että väri on todella hyvä, eli ei ole mitään pelkoa, että heräisi naama oranssina.

Tässä siis muutamat loistotuotteet näille helteille luomaan kauniin ja luonnollisen hehkun iholle!

 

Style Plaza Kesan Kosmetiikka 4Style Plaza Kesan Kosmetiikka 7 Style Plaza Kesan Kosmetiikka 5*Tuotteet saatu blogin kautta testiin /Mainoslinkki.

You May Also Like

4 comments

Reply

Täytyykin pitää mielessä tuo Armanin primer, mulle on nimittäin muutaman viime vuoden aikana alkanut tulemaan kasvoille maksaläiskiä ja käytössä on ollut aina keväästä asti Cliniquen Even Better Dark Spot Defense SPF 50. Toimii sinänsä kyllä loistavasti eikä läiskiä ole tullut tai kovimmassa paisteessa ainakin vaaleampina, mutta mä käytän kuitenkin myös meikkivoidetta, joten vaikka Clinque sopii myös meikin alle, se jää ehkä hiukan liian kiiltäväksi.

Reply

Joo, tuo primer on loistava ja saa kyllä korkeasta suojasta ison plussan! Muutama ystäväni kamppailee myös maksaläiskien kanssa ja niiden kanssa saa kyllä olla tarkkana ja muistaa hyvä suojaus auringolta. Parasta tuossa primerissa on se, että koostumus on tarpeeksi ohut, eikä yhtään tunkkainen – aurinkorasva kun on välillä vähän liian tujua. Toinen loistava suojatuote on Originsin A Perfect World-kosteusvoide (SPF40): https://www.origins.com/product/15352/47604/skincare/moisturize/moisturizers/a-perfect-world/spf-40-age-defense-moisturizer-with-white-tea

Aluksi se tuntuu hieman rasvaiselta, mutta imeytyy hyvin ja on suojannut oman ihoni hyvin keväästä asti. Sopii myös loistavasti meikin alle!

Reply

Otin myös tuon Origins’n tiedot ylös, kiitos vinkistä 🙂

Reply

Se on kyllä huippu! 🙂 Voi alkuun tuntua aika rasvaiselta, mutta toimii todella hyvin. En ole palanut vielä kertaakaan sen jälkeen kun otin sen käyttöön. Toimii myös meikin alla, eli täydellinen tuote päivittäiseen käyttöön!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *