Style Plaza Viikon Valinnat 1

Ted Baker   /   Selected Femme      Weekend Max Mara

Andiata   /   Weekend Max Mara   /   Andiata

Ted Baker

 

Tähän väliin pieni update tuohon edelliseen postaukseeni missä kerroin rautavarastojeni täydennysprojektista. Lääkäri tosiaan laittoi minulle lähetteen labraan mittauttamaan D-vitamiini arvot ja tulokset tulivat perjantaina. Lukema olikin alle viitearvon ja rauta tarvitsee imeytyäkseen juurikin tätä vitamiinia. Selittää ehkä osittain miksi tässä tilanteessa ollaan, mutta toki mielenkiinnolla odotan lääkärin mielipidettä. On kuitenkin helpottavaa, että hiljalleen palasia alkaa loksahtamaan paikoilleen. Luin myös, että kun rautaa alkaa yhtäkkiä syömään hevoskuurillisen, niin tilanne voi pahentua alkuun. Tämäkin on hyvä tietää, niin ei tule itselle mitään paniikkia. Silloin täytyy antaa vain aikaa levolle ja kuunnella kroppaa. Huomaan kuitenkin, että itseäni on jo helpottanut tieto siitä, että olen oikeilla jäljillä, joten sekin on vähentänyt stressiä. Tsemppiä myös sinne muille raudan kanssa kamppaileville!

Ja sitten takaisin muodin pariin. Takit ovat tämän kauden ykkösjuttu ja itse rakastan päällysvaatteita. Harmi, että ne vievät niin paljon tilaa kaapista, mutta ehkä se on ihan hyvä, niin mopo ei karkaa käsistä ihan täysin. Kerroinkin, että kaapissani on vielä kamelitakin kokoinen aukko, eli jos se täydellinen kävelisi vastaan, niin olisi todella vaikea vastustaa. Jos teillä on syystakki etsinnässä, niin suosittelen tarkistamaan kotimaisen Kekäleen valikoiman. Nyt siellä on monta takkia -20%* (myös tuo Andiatan Kailynne-takki).

Vielä tähän loppuun…siis kuinka moni teistä on nähnyt Hedi Slimanen Célinelle (tai siis Celinelle) suunnitteleman ensimmäisen malliston? Se oli suoraan sanottuna aivan hirveä. Céline on edustanut itselleni upeaa minimalistista tyyliä ja hillittyä luksusta ja tuo mallisto oli kyllä kaikkea muuta kuin. Saa nähdä mitä asusteille ja laukuille käy, mutta onneksi kaapistani löytyy muutama Phoebe Philon aikakauden helmi.

 

*Mainoslinkkejä.