Style Plaza Viikon Valinnat 1

Ted Baker   /   Selected Femme      Weekend Max Mara

Andiata   /   Weekend Max Mara   /   Andiata

Ted Baker

 

Tähän väliin pieni update tuohon edelliseen postaukseeni missä kerroin rautavarastojeni täydennysprojektista. Lääkäri tosiaan laittoi minulle lähetteen labraan mittauttamaan D-vitamiini arvot ja tulokset tulivat perjantaina. Lukema olikin alle viitearvon ja rauta tarvitsee imeytyäkseen juurikin tätä vitamiinia. Selittää ehkä osittain miksi tässä tilanteessa ollaan, mutta toki mielenkiinnolla odotan lääkärin mielipidettä. On kuitenkin helpottavaa, että hiljalleen palasia alkaa loksahtamaan paikoilleen. Luin myös, että kun rautaa alkaa yhtäkkiä syömään hevoskuurillisen, niin tilanne voi pahentua alkuun. Tämäkin on hyvä tietää, niin ei tule itselle mitään paniikkia. Silloin täytyy antaa vain aikaa levolle ja kuunnella kroppaa. Huomaan kuitenkin, että itseäni on jo helpottanut tieto siitä, että olen oikeilla jäljillä, joten sekin on vähentänyt stressiä. Tsemppiä myös sinne muille raudan kanssa kamppaileville!

Ja sitten takaisin muodin pariin. Takit ovat tämän kauden ykkösjuttu ja itse rakastan päällysvaatteita. Harmi, että ne vievät niin paljon tilaa kaapista, mutta ehkä se on ihan hyvä, niin mopo ei karkaa käsistä ihan täysin. Kerroinkin, että kaapissani on vielä kamelitakin kokoinen aukko, eli jos se täydellinen kävelisi vastaan, niin olisi todella vaikea vastustaa. Jos teillä on syystakki etsinnässä, niin suosittelen tarkistamaan kotimaisen Kekäleen valikoiman. Nyt siellä on monta takkia -20%* (myös tuo Andiatan Kailynne-takki).

Vielä tähän loppuun…siis kuinka moni teistä on nähnyt Hedi Slimanen Célinelle (tai siis Celinelle) suunnitteleman ensimmäisen malliston? Se oli suoraan sanottuna aivan hirveä. Céline on edustanut itselleni upeaa minimalistista tyyliä ja hillittyä luksusta ja tuo mallisto oli kyllä kaikkea muuta kuin. Saa nähdä mitä asusteille ja laukuille käy, mutta onneksi kaapistani löytyy muutama Phoebe Philon aikakauden helmi.

 

*Mainoslinkkejä.

You May Also Like

2 comments

Reply

Pakko on ottaa kantaa tuohon uuteen “Celineen”, jota ei enää kyllä samaksi merkiksi tunnista! Tuntuu, että mitään vanhaa ei Hedi Slimane edes pyrkinyt säilyttämään, vaan mallisto näytti enemmän tai vähemmän suoraan siltä, mihin hän Saint Laurentilla jäi. Tai no..osin kyllä näytti siltä, että vaatteet olivat vain kopioita aiemmista designeista eikä hän edes pyrkinyt muuttamaan niitä/luomaan uutta. En tiedä, että pitäisikö tässä viellä kiireellä yrittää “vanhaa” Celineä hankkia, kun ei taida merkki enää entisellään olla 🙁 ikävä on jo nyt Phoebea!

Mukavaa alkanutta viikkoa 🙂

Reply

Näin tänään ystävän IG Storien puolella koosteen Slimanen Saint Laurent mallistosta ja vieressä oli sitten tämä uusi Celinen mallisto. Uskomatonta, mutta useampi asu oli suora kopio hänen edellisestä mallistosta tälle toiselle brändille! Siis lähestulkoon yksityiskohtia myöten. En tiedä mitä siinä on tapahtunut (onko unohtanut mille brändille suunnittelee mallistoa vai mitä ihmettä?), mutta niin sääli. Céline on ollut sellainen aikuisen naisen ikityylikäs brändi, josta olen ainakin itse saanut niin paljon inspiraatiota. Kuten moni muukin on jo sanonut, niin on vähän sellainen RIP Céline fiilis 🙁

Ja veikkaan muuten, että Célinen myynnissä näkyy nyt piikki, kun ihmiset juoksevat ostamaan Philon aikaisia ihanuuksia. Itsekin rehellisesti mietin, että pitäisikö vielä jotain hankkia varmuuden vuoksi…nyt olisi toisaalta hyvä syy (kerrankin) 😀

Kiitos Nina ja samaa sinne! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *