Annasofia Sandro Outfit3

 

Glorian järjestämä muotinäytös oli viime perjantaina ja pukeuduin sinne tähän Sandron mekkoon, josta sainkin useamman kyselyn Instan puolella. Tällä mekolla on oikein tarina, sillä oli tuuria, että se lopulta löysi tiensä kaappiini. Bongasin sen alunperin Pariisista Sandron putiikista ja sovitin sitä, mutta jäin kuitenkin vielä miettimään yön yli. Mietin oikeastaan lähes kaikkia ostoksiani yön yli, tuntuivat ne sitten kuinka hyviltä tahansa siinä hetkessä. Seuraavana päivänä lähdimme sitten poikaystäväni perheen luokse ja ajattelin, että tilaan mekon verkkokaupan kautta Suomeen, niin ei tarvitse turhaan lähteä kiireessä takaisin myymälään. Saavuimme poikaystäväni vanhempieni luokse ja yritin tilata mekkoa Suomeen. Huomasin silloin, että Sandron verkkokauppa ei toimita ollenkaan tänne pohjolaan. Tiesin, että Orléansissa oli yksi multi-brand putiikki ja heillä oli myynnissä Sandron mallistoa. Ajoimme sitten keskustaan ja tuurilla siellä oli tämä kyseinen mekko. Loppu hyvin, kaikki hyvin siis. Ehkä opetus tästä on se, että ulkomailla ei kannata himmailla ostosten kansa, heh.

Ihanaa tiistaita kaikille!

P.S. Iso kiitos upealle Monalle näistä kuvista ja kiitos Ia Luhtaselle meikistä ja hiuksista!

 

Annasofia Sandro Outfit2

Style Plaza Sandro Dress Annasofia2018 12Photos/Mona Visuri

Dress / Sandro

Heels / Zara

Bag / Chanel

You May Also Like

8 comments

Reply

Ihan kaunis (hautajais)mekko mutta itsellesi tyyliltään ihan liian vanhantehkoinen.

Miksi ihmeessä sinä (ja monet muut ikäisesi nuoret naiset) pukeudut usein kuin keski-ikäinen? Minusta tämäkin mekko on yli kuusikymppiselle passeli. Itse olen jo yli 50v. enkä laittaisi tätä ylleni vaan haluaisin jotain nuorekkaampaa.

Minusta tyylisi Pariisissa asuessasi oli leikkisempää ja juuri ikäisellesi sopivaa. Kyllä niitä tämän tyylisiä ehdit vielä vanhempana käyttämään yllin kyllin. Käytä nyt vaatteita, joita et enää vanhempana voi ja jotka eivät sillloin tunnu sopivilta. Voit tulla muuten kyllästymään tyyliisi, jos se on sitä samaa kaksvitosesta yli kuusikymppiseksi.

Ehkä se on jokin vaihe tuossa iässä, että on tarve pukeutua kovin aikuismaisesti. Taisi sitä samaa olla ilmassa omassakin nuoruudessani. Toivottavasti et pahastu tästä palautteesta.

Reply

Hei Minna,

En pahastunut tästä kommentista yhtään, sillä olen sen verran sinut itseni ja oman tyylini kanssa. Muiden mielipiteillä ei siis ole väliä ja pukeudun itseni vuoksi, vaikka asujani näytänkin blogin kautta. Ymmärrän toki, että kaikilla on oma tyylimme ja kaikkiin ei oma tyylini pure -eikä tarvitsekaan. Mielestäni tyylissä on tärkeintä se, että kantajalla on asussa hyvä olla – oli asu sitten todella hillitty tai sitten sellainen missä näkyy kaikki sateenkaaren värit. En itse allekirjoita mielipidettäsi siitä, että pukeutuisin kuin keski-ikäinen (ja tunnen muuten monta upeasti pukeutuvaa keski-ikäistä, eli en ota tätä pahalla vaikka sitä tarkoititkin). Ja oikeastaan vaikka pukeutuisin niin mitä siitä? Olen 30-vuotias, mutta en koe, että ikäni takia minun pitäisi muuttaa omaa tyyliään johonkin tiettyyn suntaan (enemmän väriä, lyhempiä helmoja tai mitä ikinä tarkoitatkaan?). Tyyli varmasti muuttuu ja kehittyy vielä matkan varrella, mutta en ymmärrä sitä ajatusta, että iän takia pitäisi pukeutua jotenkin omasta tyylistä poikkeavasti. Ja sen olen huomannut, että vuosi vuodelta olen enemmän sinut tyylini kanssa ja sehän on tärkeintä!

Mukavaa loppuviikkoa!

Reply

Kävelit mua vastaan tänään aamulla espalla. Mietin välillä blogeja lukiessani, että kuinkahan paljon kuvia käsitellään, mutta sinä näytit luonnossa vielä paremmalta kuin kuvissa jos mahdollista. Kuinka joku voi näyttää aamulla niin hyvältä, itse näytin varmaan zombielta 🙂

Reply

Voi kiitos – niin kauniisti sanottu! Pakko myöntää, että olin meikannut normaalia enemmän, koska päivällä oli tärkeä asiakastapaaminen. Useimpina aamuina olen enemmän sinne zombien suuntaan 😀

Ja hei olisit tullut moikkaamaan! Olisi ollut niin kiva jutella 🙂 Ensi kerralla sitten!

Reply

Dear Anna Sofia

Would you maybe translate your Blog Posts again in English? I‘m an architect from Switzerland and I love your blog! Your style and the way you curate the blog are amazing but Google Translate never seems to get a right translation.

Best wishes and have a lovely weekend

Reply

Dear Selena,

First of all, thank you for your message and kind words. I’m so happy you’ve found my blog!
I stopped translating my blog posts simply, because of time. I’m working full time elsewhere and then in the evening I write the blog and now I’ve just been lacking energy and time to continue with the translations. Some days I barely have the time to make a post, so I decided to just write in Finnish to make it simpler.

In any case I value all my readers (including the foreign ones) and I hope to be able to carry on with the translations soon 🙂

All the best and enjoy your weekend!

Reply

Dear Anna Sofia

Wow – I fully understand. I’m impressed with the quality of your content regarding it’s not part of your day job. Wether translated or not I’ll follow your blog either way, I’m enjoying your wonderful pictures in the meanwhile.

Have a happy Sunday and thank you very much for your reply 🙂

Reply

Thank you dear and I really hope I can continue with the translations at some point!

Thank for sticking around and have a great weekend as well! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *