Picksoftheweek1 1

Hat / Samsoe & Samsoe   Shirt / By Malene Birger   Coat / By Malene Birger

Blazer / Hope   Boots Filippa K   Coat / J Lindeberg

Jeans / Topshop   Shirt / By Malene Birger

 

Miten ihmeessä nämä viikot etenevät aina näin nopeasti? Hyvä, että ehdin edes havahtua uuteen viikkoon ja nyt ollaan jo torstaissa. Tuntuu, että tällä hetkellä tunnit vuorokaudessa ei vain yksinkertaisesti riitä kaikkeen mitä haluisin tehdä päivän aikana, mutta tällä mennään. Olen pitänyt kiinni siitä, että viimeistään kymmeneltä illalla siirryn sänkyyn ja usein se tarkoittaa sitä, etten saa postauksia valmiiksi ja joudun jättämään ne seuraavaan päivään. Päivitystahti on siis nyt vähän verkkainen, mutta uskon, että tästä se taas vilkastuu, kunhan saan voimiani takaisin. Inspiraatiota nimittäin riittäisi ja olisi ihana päästä kuvailemaan ajan kanssa. Tuntuu muuten hullulta, että vuosi jo siinä pisteessä, että valon määrä vähentyy pelottavan nopeasti. Eilen tulin kotiin päivätöistäni seiskan maissa ja ehdotin, että lähdemme kuvailemaan vähän kauemmaksi. Ongelma oli vain se, että aurinko laskee jo kahdeksan jälkeen, joten ei siinä kovin kauas olisi ehtinyt mennä, ennen auringonlaskua. Syksy taitaa siis olla todella täällä.

Nautitaan kuitenkin vielä tästä lämpimästä viikosta! Aurinkoista torstaita kaikille.

 

*Mainoslinkkejä.

You May Also Like

2 comments

Reply

Nuo saappaat ja sininen kauluspaita kelpaisivat mulle heti! 🙂 Syksy on kyllä ihanaa aikaa pukeutumisen ja tunnelmallisten iltojen osalta, mutta bloggaajan näkökulmasta valon määrän vähentyminen tuottaa kyllä haasteita, I know!

Reply

Syksy on ihan lempivuodenaikani! 🙂 Ja vaikka valon määrä vähenee, niin onneksi tilanne ei ole vielä niin paha kuin muutaman kuukauden kuluttua. Pitää siis nyt nauttia siitä, että töistä lähtiessä on vielä valoisaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *