Style Plaza Nordic Fashion 3

 

En olisi ihan heti uskonut jos viime vuonna joku olisi sanonut, että puen päälleni vihreän takin seuraavana syksynä. Te tiedätte, että vaatekaapissani ei ole ainuttakaan näin värikästä vaatetta ja siksi yllätyin kuinka palavasti ihastuin tähän vihreään takkiin. Joku tässä sammaleen sävyssä vain kolahti ja kovaa. Takki kuuluu Kappahlin Limited Edition-mallistoon ja näin sen ensimmäisen kerran Gloria Fashion Show:n etkoilla St. George hotellissa. Sain samalla valita muutaman mieleiseni vaatteen tästä mallistosta ja tämä takki meni heti toivelistalleni. Erikoinen valinta kieltämättä ihmiseltä joka ei olisi uskonut ikinä pukeutuvansa vihreään väriin, mutta niin se mieli vain muuttuu. En sitten tiedä onko sillä mitään tekemistä, että olen viettänyt kaikki viikonloput metsän siimeksessä landella vai ei, mutta tämä väri tuntuu nyt erityisen upealta.

Jalassani on myös yhdet syksyn mukavimmat kengät, nimittäin Unisan nilkkurit. Sain valita heidän mallistostaan suosikkini ja nämä nilkkurit tuntuivat heti omilta. Voin myös sanoa, että  ne ovat mukavimmat korolliset kengät mitkä olen ikinä omistanut. Lesti on aivan tajuttoman hyvä ja parasta on se, että pohja on kumia, joten pito on erinomainen. Suosittelen tutustumaan Unisan mallistoon täältä!

Karkasin taas viikonlopuksi maaseudulle ja täällä on ollut ihana tunnelma, kun ulkona on myrskynnyt. Eilen illalla oli vielä todella lämmin ja kuunsilta niin kirkas, että se valaisi lähes koko tontin. Istuinkin laiturin nokassa hetken ja nautin lämpimästä tuulesta ja syksyn tuoksusta ilmassa. Kävin juuri laittamassa saunan päälle, eli seuraavaksi sitten sinne rentoutumaan. Rauhallista viikonloppua kaikille!

 

Style Plaza Nordic Fashion 19Style Plaza Nordic Blogger Green Fall Coat 1Style Plaza Nordic Fashion 13 1 Style Plaza Nordic Fashion 20 Style Plaza Nordic Fashion 30Photos / Thomas D.

Coat / Kappahl* (similar here*)

Top / Kappahl*

Jeans / Zara (similar here*)

Boots / Unisa*

Bag / Céline

Earrings / COS

Sunnies / Vintage Luxottica

*Gifted/Commercial links.

You May Also Like

4 comments

Reply

Ihanat nuo nilkkurit! Ja vihreä takkihan sopii sulle tosi hyvin! Mä tykkään just tuon värisestä vihreästä pukeutumisessa ja multa löytyykin yks Espritin kevyt untsikka tuossa sävyssä 🙂

Reply

Olen täysin ihastunut näihin nilkkureihin – niin hyvät jalassa! 🙂 Ja takki on meikäläiselle kunnon villikortti, mutta sävy tässä on niin täydellinen, että menee lähes kaiken kanssa.

Ihanaa sunnuntainta sinne!

Reply

I love the color of your coat !

Reply

Thank you – it’s a perfect green!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *