Picksoftheweek Style Plaza

Trousers / Andiata   Skirt / Selected Femme   Coat / Ted Baker

Wool coat / Andiata   Coat / Ril’s

Knit / Max Mara   Striped coat / Selected Femme

 

Ruskean kaikki sävyt ovat nyt todella in, mutta kamelihan on väriltään varsinainen klassikko, joten sanoisin, että tähän “trendiin” voi hyvillä mielin satsata. Kaapistani oikeastaan puuttuu se täydellinen beige villakangastakki. Muutama on tullut hankittua, mutta ne eivät sitten olleetkaan ihan napakymppi ja menivät kiertoon. Huomaan olevani todella nirso etenkin sävyn suhteen mitä tulee beigen eri kirjoihin. Tykkään hieman vaaleammasta kamelista, joten en ole vielä löytänyt sitä täydellistä. Jos budjetti antaisi myöten niin suuntaisin heti Max Maraan, mutta ehkä pitäisikin odottaa siihen asti, että voin sen sieltä joku päivä hankkia. Ja hei takeista puheen ollen, yksi kaappini suosikeista on Andiatan Kailynne takki, johon moni teistäkin ihastui. Huomasin, että se on jälleen mallistossa!

Me vietämme sunnuntain vielä täällä landella ja iltapäivästä pitäisi sitten suunnata takaisin kaupunkiin. Kolmen päivän viikonloppu olisi aika jees – ehkä vielä joku päivä mahdollinenkin. Sunnuntai kun tulee aina niin nopeasti, että yksi lisäpäivä ei olisi pahitteeksi.

Rentouttavaa päivää kaikille!

 

*Mainoslinkkejä.

You May Also Like

2 comments

Reply

Samoin, se täydellinen kamelitakki on vielä hakusessa ja kierrätykseen on mennyt edellinen. Sen täytyy olla juuri oikeanlainen 🙂

Reply

Toivotaan, että molemmat löytävät vielä sen täydellisen kamelitakin joku päivä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *