FotorCreated

1. All black (here) / 2. Working the trench (here)

 

[dropcap custom_class=”normal”]Niin se kevät sitten taittui kesään! Tässä taas katsaus toukokuun asuihin. Sen jälkeen kun kuvattiin Karoliinan kanssa,  kiinnitin huomiota siihen miten yksipuolisia omat asukuvani ovat. Ne ovat lähes aina samoista kuvakulmista otettuja. En tiedä jos tämä häiritsee teitä ja te haluisitte kuviin hieman variaatiota? Kuten te tiedätte, en ole kameran edessä kovinkaan luonteva, joten poseeraukset ja muut “mallimaiset”-jutut tuntuvat vaan niin vaikealta toteuttaa ja sitten se epämukavuus näkyy kuvista. Tykkään liikkua kuvaustilanteessa ja kuvat, jotka on napattu liikkeessä ovat suosikkejani ihan sen takia, että näytän niissä usein kaikista luonnollisimmalta. Kun keskittyy kävelemiseen niin ei ainakaan voi yrittää liikaa, heh.[/dropcap]

Tuntuu hassulta, että tein mallintöitä vuosia sitten hetken, mutta päätin laittaa opinnot etusijalle ja muutin niiden perässä ulkomaille. Näin jälkeenpäin ajateltuna se oli erittäin hyvä päätös, koska olin oikeasti aika surkea malli, heh. Voisi olla hauskaa jos joskus skannaisin niitä vanhoja kuvia ja laittaisin niistä muutaman tänne blogin puolelle.

Mutta ehdotuksia ja toiveita otetaan vastaan! Minkälaisia asukuvia te haluatte nähdä? Ja hei mikä näistä asuista muuten kolahti teihin parhaiten?

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

So Spring turned into summer. As usual, here is a look at my outfits of May. After I did a shoot with Karoliina, I noticed how all my outfit pictures are taken from the same angel. I don’t know if it’s something you like or you would like to see other kinds of outfit pictures as well? To be honest, I’m not very relaxed in front of the camera, which is why it’s super hard for me to “pose”. That’s why walking pictures are my favorites, because I tend to look more relaxed and natural than if I was really posing in some weird way.

It’s so funny that I did modelling when I was younger, but luckily I was smart enough to put my studies first. I really sucked as a model, so it would have been a career fiasco, heh. Maybe at some point I can scan some of my older modelling pics just so you guys can get a laugh.

But yeah, what type of outfit pictures you would like to see? And what was your favorite look of May?

Enjoy the weekened everyone!

 

FotorCreated

3. Keeping it casual (here) / 4. Stripes (here)

FotorCreated

5. White jeans (here) / 6. Grey on black (here)

FotorCreated

7. Little black dress (here) / 8. Linen shirt (here)

You May Also Like

8 comments

Reply

5 and 6 are def. my favourites!!!

http://lartoffashion.com

Reply

Thanks Natali! Enjoy your weekend 🙂

Reply

I think my fave has to be number 5. I really like the casual but also chic elements of it! Good luck with your moving this weekend!

Reply

It’s one of my favorites too! Thanks Caro, I’m not at the airport so I’ll be soon in France. Enjoy your weekend! 🙂

Reply

Ihania asuja! En ollut vieraillut blogissasi aikoihin, kiva nähdä kaikki asut kerta pläjäyksellä!:D

sofiaelizabetha.blogspot.com

Reply

Kiitos Sofia ja kiva kun tulit taas vierailulle 🙂 Viikonloput!

Reply

4, 6 ja 8 !! Tykkäsin kyllä kaikista asuista 🙂 Sun kuvat on AINA hienoja , olit sitten miten päin vain ! Nyt olet kyllä liian kriittinen, olet edelleen upea malli 🙂 Olisi kiva nähdä kuvia niiltä ” oikeilta malliajoilta ” ! Ihanaa viikonloppua ! 🙂

Reply

Kiitos Henna! 🙂 Olet kultainen! Heh, ehkä mä rohkenen näyttää täällä vielä joskus niitä vanhempia kuvia…Kiitos ja sitä samaa! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *