Style Plaza Right Now1

 

x Odotan ensi viikkoa ja lyhyttä työviikkoa kuumeisesti. Tällä viikolla olen taas ollut todella väsynyt ja vaikka tiedän, että infuusion jälkeisiä oireita voi ilmetä vielä myöhemminkin, niin toivon, että meininki tästä piristyy. Olen kuitenkin näin yleisesti voinut huomattavasti paremmin kuin mitä ennen infuusiota, joten en voi valittaa. Parin viikon päästä sitten kontrolli ja katsotaan miten arvot on lähtenyt (toivottavasti) nousuun. Eikö ole muuten hullua, että itsenäisyyspäivä on jo ensi viikolla? Muistan kun viime vuonna sitä juhlittiin mahtipontisesti 100-vuotiaan Suomen kunniaksi ja saan vieläkin kylmiä väreitä kun muistelen sitä hetkeä Tähtitorninmäellä, kun Finlandia pärähti kaiuttimista ja ilotulitukset täyttivät Helsingin taivaan.

x Tämä väsymys osui hieman huonoon aikaan, sillä tänään on poikaystäväni syntymäpäivät ja huomenna työpaikan pikkujoulut. Olen ollut niin anti-sosiaalinen koko syksyn (pahoittelut kaikille ystävilleni – it’s not you, it’s me), mutta nyt haluisin kyllä ehdottomasti syödä ulkona poikaystäväni kanssa ja huomenna sitten työkavereiden. Kunhan huono olo ei yllätä, niin sitten vaikka pää kainalossa jos ei muuten!

x Ensi viikolla menemme kauden ensimmäiseen joulukonserttiin ja onko mitään tunnelmallisempaa, kun lapsikuoron laulu kauniissa vanhassa kirkossa?  Ihanaa päästä rauhoittumaan ja päästä joulutunnelmaan kiinni! Äitini vinkkasi myös Forkin englanninkielisestä joulukonsertista, joten pohdimme vielä jos sekin pitäisi nähdä.

x The Curated-merkistä on noussut yksi suosikeistani kertaheitolla ja kaduttaa, etten ostanut heidän helmikorviksia, kun niitä tuli valikoimaan viime viikolla. Ne myyntiin loppuun päivässä, mutta lisää on toivottavasti tulossa! Mielestäni brändi on niin ihana ja sitä luotsaava Nicola myös, joten annoin hänelle kaikki asukuvani käyttöön. Ihana tukea näin kivaa merkkiä, jonka ajatusmaailman voin allekirjoittaa täysin.

x Joulupuu-keräys käynnistyy taas 13.päivä ja keskustalaiset voivat jättää paketteja Forumin pisteelle. Suomen muut toimipisteet voi tarkistaa täältä. Tänä vuonna tähän keräykseen voi muuten osallistua myös verkon kautta, mikä on ihan huippu juttu. Joulumieltä parhaimmillaan!

You May Also Like

2 comments

Reply

Ihanat x5! Parempaa vointia pikaisesti sinne. Mä vasta nyt tajusin sun kirjoittaessa itsenäisyyspäivän olevan ensi viikolla! Apua! Elän oikeasti vielä syyskuuta, en voi tajuta että aika on vierähtänyt näin nopeasti.

xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

Reply

Kiitos Laura! 🙂 Ja sanos muuta – miten itsenäisyyspäivä voi olla jo ensi viikolla? Ihan hullua miten nopeasti aika menee eteenpäin!

Mukavaa viikonloppua sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *