Style Plaza Nordic Fashionblog 8

 

Rakastan bukleejakkuja, mutta niiden kanssa pitää olla tarkkana, ettei vaikutelmasta tule liian “tätimäinen”. Olen huomannut, että bukleejakut sopivat parhaiten arkisten farkkujen tai nahkahousujen parina. Alle voi myös hyvin laittaa t-paidan tai neuleen, niin kokonaisuudesta tulee heti rennompi. Tätä kyseistä jakkua olen käyttänyt paljon ja istuvuus on yllättävän hyvä! Ilman päällystakkia tuolla ei valitettavasti enää painella, mutta loppukeväällä ja kesällä tämä menee takistakin. Ja talvesta puheen ollen – nyt tuo pimeys alkaa iskemään pahimman kerran, mutta olen huomannut, että pidemmät yöunet arkisin tekevät kyllä tehtävänsä. Suosittelen kaikkia aikaistamaan nukkumaanmenoa, koska aamulla herää niin paljon virkeämpänä, kun on saanut nukkua normaalia enemmän. Testattu on ja se toimii! Itse ainakin tarvitsen talvisin tunnin pidemmät yöunet kuin mitä normaalisti. Yöunet siis kunniaan etenkin näin marraskuussa!

Pientä toivonkipinää on aurinkoisesta viikonlopusta, joten toivotaan, että se toteutuu. Tuntuu, että nyt saisi tulla edes pilkahdus valoa ja sinistä taivasta, niin jaksaisi painaa läpi tämän harmaimman kuukauden. Sormet siis ristiin!

 

Style Plaza Nordic Fashionblog 16Style Plaza Bucle Blazer1 Style Plaza Nordic Fashionblog 13 Style Plaza Nordic Fashionblog 2Photos/Thomas D.

Blazer / Zara

Knit / Andiata

Jeans / Zara

Boots / Unisa*

Bag / Céline

*Gifted.