Screen Shot 2018 11 14 At 20 48 42

 

Törmäsin Instagramissa ensimmäistä kertaa The Curated – merkkiin ja huomasin nopeasti, että merkin ajatusmaailma on lähellä omaani. He tarjoavat vain muutamia tuotteita, mutta kaikki ovat tehty laadukkaista ja ylellisistä materiaaleista. Se mikä erottaa tämän merkin monesta muusta on se, että vaatteet ovat hyvinkin kohtuuhintaisia. Esimerkiksi tuo kamelitakki, joka lähti tilaukseen, maksoi vähän reilu 300€. Mielestäni tuo hinta on erittäin kohtuullinen ottaen huomioon, että takki on 30% kashmiria ja 70% villaa. Merkin perustaja Nicole on myös ihan mielettömän avulias ja hän auttoi Instassa mm. oikean koon valitsemisessa.

The Curated ei ota vastaan palautuksia ja perusteluita tästä voi lukea täältä. Mielestäni tämä on hyvä asia (ihan näin kuluttajankin näkökulmasta), sillä tällä tavoin ostosta harkitsee vielä tarkemmin. Verkosta on liian helppo ostaa ajatuksella “jos ei ole hyvä, niin palautan”, mutta onko se kuitenkaan kovinkaan järkevää kuluttamista? Jos koko menee pieleen, niin sen voi toki vaihtaa, mutta sivustolla on tuotteiden kaikki mitat selkeästi esillä, joten sitäkään ongelmaa ei pitäisi tulla.

Mallisto on tosiaan suppea, mutta sieltä löytyy moni vaatekaapin klassikko. Uusia malleja tulee myös ajoittain valikoimaan ja jos ymmärsin oikein, niin seuraavaksi mallistoon tulee lisäksi kauniita koruja. Mielestäni merkin konsepti on ihana ja sellainen jota haluan tukea. Tämä postaus ei siis ole kaupallinen yhteistyö, vaan vinkki teille lukijoille, koska uskon, että sieltä löytyy myös muita kehen tämä merkki kolahtaisi! Toivon, että viikonloppuna olisi astetta valoisampaa, jotta saisin kuvattua takin päälläni. Tilauksesta vielä sen verran, että takki lähetetään suoraan Kiinasta (merkki on Norjalainen), jotta kustannuksia on saatu karsittua ja asiakkaalle edullisempi hinta. Paketti saapui ennätysnopeasti muutamassa päivässä koti-ovelle (ilman tullimaksuja yms). Iso suositus siis tälle merkille!

The Curated – verkkokauppaan pääsette tutustumaan tästä!

The Curated Style Plaza

You May Also Like

2 comments

Reply

Onpa klassisen kaunis mallisto ja hieno konsepti! Ymmärsinkö siis oikein, ettei tässä takissa ole vuorta ollenkaan? 🙂 Tuntuuko se käytössä esim viimana takin läpi?

Reply

Eikö olekin! Takissa ei ole vuorta, eli se ei sovellu esim. pakkaseen. Sanoisin, että takki on paras keväällä ja syksyisin tai autoilevalle ihmiselle leutona talvena! Itse kävelen töihin, jotan olen jo heittänyt toppatakin monena aamuna niskaan. Takin matsku on kyllä jämäkkää ja hieman paksumpaa, joten en usko, että viima menee läpi (en ole vielä päässyt ulkoiluttamaan omaani), mutta jos haluisi sen talvikäyttöön niin suosittelen ehkä yhtä kokoa isompaa, jotta alle mahtuisi kevytuntsikka.

Kerron enemmän käyttökokemuksia ensi viikolla, kun olen päässyt korkkaamaan takin ja kuvaamaan sen blogiin! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *