Shothecurated Camel Coat Style Plaza6

 

Kukaan ei ole voinut välttyä uutisista Ranskan mielenosoituksista, jotka on karannut ihan käsistä. Ranska on oikea mielenosoitusten mekka, mutta nyt on kyllä menty pahasti yli siitä mistä tämä kaikki alunperin alkoi. Pariisi näytti viime viikonloppuna ihana sotatanereelta, kun osa ihmisistä käyttäytyivät kuin eläimet tuhoten kaiken mikä eteen tupsahti. Katsoimme poikaystäväni kanssa näitä uutisisa ja olimme erittäin iloisia, että siirsimme kotimme tänne Suomeen – tätä puolta Ranskasta ei nimittäin ole yhtään ikävä. Toivottavasti tilanne rauhoittuu pian ja ensi viikonloppuna ei enää nähdä näin väkivaltaisia mielenosoituksia!

Sitten asiasta kukkaruukkuun – tämä The Curated-takki pääsi käyttöön vyön kanssa ja mielestäni se on tyylikäs näinkin. Takissa ei tosiaan ole vyölenkkejä, joten jos vyön avaa, se pitää laittaa laukkuun tai henkarille roikkumaan. En itse koe sitä hankalaksi ja parempi näin, koska silloin takki näyttää kivemmalta, kun vyö ei ole käytössä. En ole muuten ikinä saanut näin paljon viestejä mistään vaatteesta, kuin tästä takista. Tuntuu, että tästä tuli kertaheitolla myös monen muun suosikki!

Tämä viikko on ihanan lyhyt, sillä tänään meillä on töissä vain puolikas päivä ja koska pidän perjantain vapaana, niin tästä alkaa neljän päivän loma! Tulee kyllä niin hyvään saumaan ja sitten onkin enää kaksi työviikkoa ennen joululomia. Sen jälkeen tämä vuosi onkin jo taputeltua ja aika siirtyä vuoteen 2019. Hurjaa, että tämä vuosi vetelee nyt viimeisiään!

Ihanaa loppuviikkoa!

 

Shothecurated Camel Coat Style Plaza25Shothecurated Camel Coat Style Plaza19

Style Plaza Shop The Curated1

Shothecurated Camel Coat Style Plaza2 Shothecurated Camel Coat Style Plaza15 Shothecurated Camel Coat Style Plaza11Photos/Thomas D.

Coat / The Curated

Knit / Kappahl*

Jeans / Kappahl*

Boots / Massimo Dutti

Bag / Céline

*Gifted.