Style Plaza The Curated Camel Coat5

 

Hehkutin Instan puolella tätä The Curated-merkin takkia, joka saatiin ikuistettua asukuviin sunnuntaina (kiitos valon, josta saimme nauttia koko viikonlopun!). Olen kyllä niin tykästynyt tähän ja tämä kyseinen merkki on hyvä muistutus siitä, että niillä muutamalla laadukkaalla klassikolla pärjää. Näinhän se on, mutta välillä se helposti unohtuu. Takki on käytössä sopivan lämmin ja materiaali (kashmir-villasekoite) on sen verran jämäkkää, että se pitää tuulta yllättävän hyvin. En ehkä pakkasille tätä silti pukisi, mutta muuten aivan ihana! Takkiin kuuluu myös vyö, eli sillä saa tähän ihan eri ilmeen. Takissa on aavistuksen lyhyet hihat ja etenkin omilla super pitkillä käsivarsilla ne jäävät vajaamittaisiksi, mutta tykkään, kun alla oleva neule vilkkuu alta. Suositus siis kyseiselle merkille ja etenkin tälle takille!

Ihanaa viikkoa kaikille!

 

Style Plaza The Curated Camel Coat16

Style Plaza The Curated Camel Coat4 3Style Plaza Shopthecurated Camel Coat2 Style Plaza The Curated Camel Coat12 Style Plaza The Curated Camel Coat10 Style Plaza The Curated Camel Coat15 Style Plaza The Curated Camel Coat25Photos/Thomas D.

Coat / The Curated

Turtleneck / Andiata

Jeans / Lindex

Boots / & Other Stories

Bag / Chanel

You May Also Like

8 comments

Reply

Etkös sä juuri ostanut h&m:n kamelitakin? Mitä meinasit tehä sille? Onko Max Maran takki edelleen tulevaisuuden ostoslistalla? Mitä ilmastoahdistukselle kuuluu… :-)?

Reply

Moi Anna! Muistat kyllä oikein, mutta mitä sille takille pitäisi tehdä? Se on talvitakki, eli päälläni tähän aikaan vuodesta. Kuten tekstissä mainitsin, niin tämä Curatedin takki soveltuu syksyyn ja kevääseen – ei tuleviin talvipakkasiin. Ja jos joku kaunis päivä budjetti venyy siihen Max Maran versioon, niin silloin se H&M:n takki menee luultavasti myyntiin, mutta se päivä ei ole vielä täällä ja tuleeko se ikinä edes vastaan, niin sitä en tiedä. Voi myös olla, että jossain vaiheessa sille takille ei tule enää käyttöä muutenkaan, mutta en olekaan ikinä väittänyt olevani täydellinen mitä tulee kuluttamiseen. Harva meistä on.

Tästä kommentista tuli vähän sellainen fiilis, että mitään en saisi nyt hankkia ilman, että pitäisi potea siitä huonoa omaatuntoa? Voin sanoa, että mietin todella tarkasti hankintojani ja välillä on kausia, kun tulee ostettua enemmän ja toisinaan ei sitten mitään pitkään aikaan. Kaikkia ostoksiani mietin kuitenkin tarkasti (niin, että ne kestäivät käytössä pitkään laadun puolesta – jäävät ne sitten omaan kaappiini tai ilahduttamaan jotain toista kierrätyksen kautta), mutta ainahan on se riski, että joku ostos/hankinta menee pieleen tai ajan päästä sille ei ole enää käyttöä. Muotia kun rakastan ja se on yksi intohimoistani, niin houkutuksia tulee aina olemaan ja osaan niistä sorrun – siitä en tule itseäni ruoskimaan.

Mielestäni ilmastonmuutoksen ehkäisemiseen voi osallistua niin monella eri tapaa ja pääasia, että tekee edes jotain. Näin ainakin itse koen tämän asian! 🙂

Reply

Niin kaunis takki ja menee heti joulun lahjalistalle!

Reply

Tämä on kyllä upea! 🙂

Reply

Moikka! Voi että takki näyttää upealta päälläsi. Tuo takki on juuri sellainen, mitä olen itsekin pitkään etsinyt ja hintakin on vielä kohtalainen. Pelkään vain koon puolesta tilata, kun ei pääse sovittamaan tai ei voi palauttaa. Mihin kokoon sinä päädyit? 🙂

Reply

Moikka Elsa! 🙂 Itselläni on koko S, mutta olisin myös voinut tilata M-koon, niin olisi ollut vielä astetta reilumpi. Voi siis ottaa oman koon (sekin aavistuksen reilu), mutta jos haluaa kunnolla “oversized”-version, niin silloin valitsisin yhden isomman. Toivottavasti tästä oli apua ja takkia voin kyllä lämmöllä suositella!

Reply

Onko Suomessa jälleenmyyjiä vai tilasitko netistä? Paljonko takki tuli maksamaan kokonaisuudessaan (posti, tulli, verot yms.?)

Reply

Heippa! Suomessa ei ole jälleenmyyjiä (merkki toimii lähinnä vain oman verkkokaupan kautta) ja tilauksiin tulee verot/tulli päälle. Ne tulee näkyviin siinä tilauksen loppuvaiheessa ja mielestäni nyt ne voi maksaa ennakkoon tilauksen yhteydessä. Mielestäni tällä hetkellä on myös menossa ilmainen kuljetus, eli se kannattaa nyt hyödyntää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *