Style Plaza Armani Prive Perfume2

 

Saanen esitellä maailman kauneimman tuoksupullon ja maagisimman tuoksun mitä olen koskaan omistanut! Osallistuin Armani Privén ylelliseen tuoksutapahtumaan joulukuussa, jossa Armanin edustajat esittelivät muutamia tuoksuja ja tarinoita niiden takaa. Ihastuin täysin näihin upeisiin tuoksuihin ja kolme vahvaa suosikkia nousi esille: Bleu Lazuli, Cuir Noir ja Pivoine Suzhou. Kaikki ovat hyvin erilaisia ja kaikissa on oma tarinansa, mutta tämän ylellisemmiksi ei tuoksukokemus voi enää muuttua. Kävimme läpi valikoidut tuoksut samalla, kun kuulimme tarinat niiden takaa ja nautimme Kämpissa Afternoon Tea-hetkestä teen, shamppanjan ja ihania herkkujen kera. Samalla kuulin myös, että herra Armani on hyvin tarkka näistä tuoksuista ja että hän on hyvin vahvasti mukana päättämässä mitkä tuoksut tulevat osaksi valikoimaa.

Bleu Lazuli on saanut inspiraationsa Intiasta, mutta itse yhdistin sen heti Etelä-Ranskassa vietettyihin vuosiin. Siinä on nimittäin häivähdys meren tuoksua, joka vei minut heti takaisin Ranskaan. Tuoksu on kuitenkin saanut inspiraationsa Giorgio Armanin matkasta Intiaan ja sitä kuvataan näin:

Tuoksussa raikas tee ja maté yhdistyvät osmantuksen kukkaan ja hunajaiseen tupakkaan. Tuoksu on tulkinta eksoottisuudesta, matkustamisesta aistien varassa, unelmista sekä magneettisesta Intiasta.

Kuulin myös, että näitä tuoksuja voi yhdistellä ja siten luoda itselleen täysin uniikin tuoksun. Voisin kuvitella, että suihkaus tätä  Bleu Lazulia ja siihen päälle suihkaus Cuir Noiria voisi olla aika mieletön yhdistelmä. Jos siis etsii täysin uniikkeja ja ylellisiä tuoksuja itselleen tai lahjaksi, niin suosittelen suuntaamaan Armani Privén tuoksuosastolle Stockmanille. Siellä asiantunteva henkilökunta osaa suositella juuri sinulle (tai lahjan saajalle) sopivimman tuoksun tästä maagisesta tuoksumallistosta!

 

*Tuoksu on saatu.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *