Vicolo Coat Nordic Blogger Style Plaza1

 

Tuntuu, että kaappini kamelitakkien määrä on saanut muutamat teistä kummastelemaan, että eikö yksi riitä (hyvää keskustelua tuli käytyä tämän postauksen kommenttiboksissa). Myönnän, että kaapissani on kolme saman väristä takkia ja vähemmälläkin pärjäisin. Enhän oikeastaan tarvitsisi yhden yhtä kamelitakkia, sillä kaapissani on sen verran muitakin takkeja, että niilläkin pärjäisin loppuelämäni “mutta”. Vaikka kuinka mielessäni pohdin ja puntaroin hankintojani, niin täydellinen en ole ja muoti on yksi suurimmista kiinnostuksen kohteistani, joten en tule yhtäkkiä lopettamaan uusia muotihankintoja. Tästä syntyikin “yksi muotihankinta kuukaudessa” idea, jota yritän parhaani mukaan toteuttaa tämän vuoden. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta ainakin pistää miettimään jokaista ostosta vielä erityisen tarkasti. Tässä kuussa olen tosin jo huomannut kuinka haastavaa tämä on, sillä syntymäpäivälahjana sain juuri uudet tennarit ja blogiyhteistyön kautta sen kolmannen kamelitakin. Tämän lisäksi ostin talvikengät alesta, eli kaappiin on tullut yhteensä kolme uutta tavaraa (jaiks). Kiertoonkin on mennyt paljon, mutta idea on lähinnä pohtia niitä uusia hankintoja vieläkin kriittisemmin.  Kovin hyvin ei siis ole tämä haaste lähtenyt käyntiin, mutta toivottavasti ensi kuussa paremmin.

Vaikka tämä kuvissa näkyvä maksipituinen takki on upea, niin vähän harmittaa, että se Curated-merkin yhteistyön kautta saamani  takki saapui vasta näitä kuvauksia seuraavana päivänä. Olisin niin halunnut ikuistaa sen heti asukuviin, mutta nyt on pakko odotella pakkasten lauhtumista ja valoisaa viikonloppua. Takinhan piti saapua minulle alunperin mustana, mutta pakkauksesta kuoriutui kameli ja en kyllä valita, koska se on niin upea. Olen iloinen, että saan nyt tehdä yhteistyötä tuon ihanan brändin kanssa, koska siitä on tullut ihan suosikkini! Toivottavasti siis pystyn pian esittelemään teille The Curated malliston uuden tulokkaan.

 

Vicolo Coat Nordic Blogger Style Plaza45

Vicolo Coat Nordic Blogger Style Plaza41Vicolo Coat Nordic Blogger Style Plaza38

Camel Coat Style Plaza2 Vicolo Coat Nordic Blogger Style Plaza13Vicolo Coat Nordic Blogger Style Plaza25Vicolo Coat Nordic Blogger Style Plaza39Photos/Thomas D.

Coat / Viccolo

Knit / Davida Cashmere*

Jeans / Gina Tricot*

Boots / & Other Stories

Scarf / Totême

Bag / Balmuir*

*Saatu blogin kautta/Mainoslinkki.

You May Also Like

2 comments

Reply

Niin upea tuo takki ja upea sinä!! 🙂

Reply

Kiitos Mia! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *