Davida Cashmere Style Plaza26

 

Kashmir on vain niin ylivoimainen materiaali ja ehdoton suosikkini (tai kenen se ei olisi?). Kashmirvillan pehmeys ja lämmittävyys on myös ihan omaa luokkaansa, joten ei ihme, että moni suosii etenkin näin talvisin tätä ihanaa materiaalia. Itselläni kaikki kashmirtuotteet ovat pysyneet erittäin hyvässä kunnossa, mutta poistatan niistä mahdolliset nypyt säännöllisesti ja pesen niitä harvoin. Pidän aina pitkähihaista aluspaitaa neuleiden alla, joten lähinnä tuuletan ne vain käytön jälkeen ja sitten viikkaan takaisin kaappiin (en ikinä roikota niitä henkarilla). Silloin kun on pesun paikka, vien ne suosiolla pesulaan.

Sain tämän kuvissa näkyvän Davidan kashmirsetin jo marraskuussa, mutta vasta nyt ehdimme ikuistamaan sen kuviin. Kiitos ihanan aurinkoisen viikonlopun! Haastavinta tässä vuodenajassa on valottomuus ja etenkin kun työskentelen päätoimisesti muualla ysistä viiteen, niin ainoat hetket kuvata on oikeastaan viikonloppuna. Onneksi kevät siintää jo horisontissa ja muutaman viikon päästä valon määrä on jo huomattavasti suurempi. Nyt on muutenkin luvattu aurinkoisia päiviä, joten ei tästä talvestakaan voi valittaa!

Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

 

Davida Cashmere Style Plaza18

Davida Cashmere Style Plaza11 Davida Cashmere Style Plaza2 Copy Davida Cashmere Style Plaza20 Davida Cashmere Style Plaza27Davida Cashmere Style Plaza12Photos / Thomas D.

Cashmere Knit & Skirt / Davida Cashmere*

Coat / Andiata

Boots / Zara

Bag / Chloé

Sunnies / Le Specs

*Saatu blogin kautta.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *