Style Plaza The Curated Camelcoat 41

 

Nämä kuvat ovat jääneet pyörimään koneelleni ja vaikka ne on otettu jo syksyllä, niin näissä (ja tässä asussa) on jotain keväistä fiilistä! Eilen olikin ensimmäinen kerta tänä vuonna, kun tuntui siltä, että ehkä talvi ei olekaan ikuinen. Kevät on lempivuodenaikani ja jotenkin se antaa niin paljon energiaa, mikä tulee aina talven jälkeen enemmän kuin tarpeeseen. Ihana, ihana kevät!

Asiasta kukkaruukkuun, kävin eilen poistamassa muutaman itseäni pitkään häirinneen luomen ja ihmettelin jälkikäteen, että miksi en ole tehnyt sitä jo aikaisemmin. Ne poistettiin kyllä muutenkin kuin vain esteettisistä syistä ja nyt toivon, ettei niistä löydy mitään epäilyttävää. Suosittelen kuitenkin kaikkia (etenkin runsasluomisia) käymään tarkistuttamassa omat luomet vuosittain! Monessa lääkärikeskuksessa luomitarkastus ei paljoa maksa ja on sen arvoista.

Saan muuten edelleen viikoittain kyselyitä tästä The Curated takista ja siitä, onko merkin tuotteet oikeasti laadullisesti hyviä. Voin käsi sydämellä sanoa, että heidän takit (niistä itselläni on kokemusta) on kyllä täyttä laatua. Materiaali on laadukasta kashmiria ja villaa ja livenä takit näyttävät yhtä hyviltä kuin verkkokaupassa. Onhan se aina vähän kuumottavaa tilata uudesta verkkokaupasta ja etenkin uudelta merkiltä, mutta voin kyllä lämmöllä suositella! Nyt kun ilmat ovat lauhtuneet ja viikonlopuksi on luvattu aurinkoista säätä, niin yritän saada uusia kuvia purkkiin ja esitellä toisen näistä merkin kamelitakeista.

Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

 

Style Plaza The Curated Camelcoat 42

Style Plaza The Curated Camelcoat 14

Style Plaza Outfit The Curated Camel Coat1Style Plaza The Curated Camelcoat 20

Style Plaza The Curated Camelcoat 13 Style Plaza The Curated Camelcoat 36 Photos/Thomas D.

Coat / The Curated

Cashmere knit / H&M*

Jeans / Totême

Sneakers / Tod’s (similar here*)

Bag / Céline

Headband / Gauhar Helsinki

*Mainoslinkkejä.