Style Plaza The Curated Camelcoat 41

 

Nämä kuvat ovat jääneet pyörimään koneelleni ja vaikka ne on otettu jo syksyllä, niin näissä (ja tässä asussa) on jotain keväistä fiilistä! Eilen olikin ensimmäinen kerta tänä vuonna, kun tuntui siltä, että ehkä talvi ei olekaan ikuinen. Kevät on lempivuodenaikani ja jotenkin se antaa niin paljon energiaa, mikä tulee aina talven jälkeen enemmän kuin tarpeeseen. Ihana, ihana kevät!

Asiasta kukkaruukkuun, kävin eilen poistamassa muutaman itseäni pitkään häirinneen luomen ja ihmettelin jälkikäteen, että miksi en ole tehnyt sitä jo aikaisemmin. Ne poistettiin kyllä muutenkin kuin vain esteettisistä syistä ja nyt toivon, ettei niistä löydy mitään epäilyttävää. Suosittelen kuitenkin kaikkia (etenkin runsasluomisia) käymään tarkistuttamassa omat luomet vuosittain! Monessa lääkärikeskuksessa luomitarkastus ei paljoa maksa ja on sen arvoista.

Saan muuten edelleen viikoittain kyselyitä tästä The Curated takista ja siitä, onko merkin tuotteet oikeasti laadullisesti hyviä. Voin käsi sydämellä sanoa, että heidän takit (niistä itselläni on kokemusta) on kyllä täyttä laatua. Materiaali on laadukasta kashmiria ja villaa ja livenä takit näyttävät yhtä hyviltä kuin verkkokaupassa. Onhan se aina vähän kuumottavaa tilata uudesta verkkokaupasta ja etenkin uudelta merkiltä, mutta voin kyllä lämmöllä suositella! Nyt kun ilmat ovat lauhtuneet ja viikonlopuksi on luvattu aurinkoista säätä, niin yritän saada uusia kuvia purkkiin ja esitellä toisen näistä merkin kamelitakeista.

Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

 

Style Plaza The Curated Camelcoat 42

Style Plaza The Curated Camelcoat 14

Style Plaza Outfit The Curated Camel Coat1Style Plaza The Curated Camelcoat 20

Style Plaza The Curated Camelcoat 13 Style Plaza The Curated Camelcoat 36 Photos/Thomas D.

Coat / The Curated

Cashmere knit / H&M*

Jeans / Totême

Sneakers / Tod’s (similar here*)

Bag / Céline

Headband / Gauhar Helsinki

*Mainoslinkkejä.

You May Also Like

2 comments

Reply

Tuo hiuspanta on täydellinen loppusilaus tähän asuun. Olen aivan ihastunut siihen!

Olen myös miettinyt (näin runsasluomisena) muutamien luomien poistattamista ja tarkastuksessa käymistä, mutta ei vain ole ikinä tullut mentyä. Muutamalla kaverilla on ollut huonoja kokemuksia jopa yksityisellä puolella ja arpi on ollut pahemman näköinen kuin itse luomi. Onneksi sinulla tuntui operaatio sujuvan hyvin. Jospa minäkin tästä rohkaistun menemään näytille.

Onnellista kevättä 🙂

Reply

Kiitos Nina! Mietin sen tilaamista pitkään, mutta onneksi uskalsin, koska se on kiva lisä asuihin 🙂

Suosittelen vähintääkin luomihoitajalla käyntiä ihan varmuuden vuoksi! Muistan, että kun kävin hoitajalla niin hän sanoi minulle, että yhtä luomea piti erityisesti tarkkailla. Nyt se oli mielestäni kasvanut, joten sen takia menin lääkärille ja hänen mielestä se oli hyvä poistaa ja lähettää patologille tutkittavaksi. Toivottavasti mitään melanooman kaltaista ei löydy, mutta ainakin tilanne on nyt tutkinnassa, mikä on itsessään hyvä juttu.

Itse kävin Eiran Sairaalassa Leea Ylitalon vastaanotolla ja häntä voin suositellä lämmöllä. Olin kyllä yllättynyt miten kipeät leikkauskohdat olivat päivä operaation jälkeen, mutta se oli varmaan sen takia, että minulta poistettiin kolme (isoa) ja kaikki eri puolilta kehoa, joten nukkuminen yms. oli aavistuksen tuskallista. Haavat on vielä teipattuna, joten en yhtään tiedä miltä ne näyttävät, mutta kun tikit poistetaan reilun viikon päästä, niin sitten näkee arvetkin. Ne ei tosin itseäni haittaa, mutta toki jos lähtee leikkaamaan pelkän esteettisyyden takia, niin silloin sitä varmasti miettisi enemmän!

Kiitos Nina ja onnellista kevättä myös sinne 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *