Style Plaza Talvi Ihon Pelastajat4

 

Talvi on iholleni vaikein vuodenaika (kuten varmasti monelle meistä) ja herkkä ihoni kuivuu entisestään, kun asteet laskevat pakkasen puolelle. Hoidan ihoani enimmäkseen Essen tuotteilla, mutta käytän myös monitoimituotteita etenkin kropan rutikuiviin kohtiin. Tässä kolme mahtavaa tuotetta joilla pääsee pitkälle, jos etsii tehokasta apua taltuttamaan kuivan ihon!

BYBI Babe Balm

Hehkutin tätä tuotetta jo aikaisemmin, mutta tämä on niin huippu, että ansaitsee toisen hehkutuskierroksen. Tämä monitoimivoide on syrjäyttänyt monet huulirasvoistani, sillä tämä tekee huulista todella pehmeät ja koostumus on ihanan silkkinen. Ei siis yhtään tahmainen tai liian rasvainen, vaan juuri sopiva. Käytän tuotetta myös poskipäillä korostusvoiteena, jos iholla ei ole muuta meikkiä. Kasvojen lisäksi tämä on ihan huippu myös dekolteella ja sopii myös kuiville käsille.

Weleda Skin Food*

Kokeilin tätä kulttimaineeseen noussutta tuotetta vasta vähän aikaa sitten, mutta heti ensi kosketuksesta ymmärsin mistä oli kyse. Voide on super ravitseva ja kuivat kohdat saavat sillä kyytiä. Koostumus on paksu, mutta samalla se on helposti levittyvä ja imeytyy hyvin. Tätä käytän niihin kaikista kuivimpiin kohtiin ja jopa karheat kantapäät pehmenevät tämän voimin. Tätä voisi hyvin käyttää myös esimerkiksi ravitsevana yönaamiona. Huipputuote ja mieletön hinta-laatusuhde!

Weleda Skin Food Body Butter

Tämä on uutuus tähän Skin Food-sarjaan ja on vartalolle tarkoitettu tehokosteuttaja. Käytän vartalovoiteita päivittäin ja kirjoitinkin lemppareistani aikaisemmin (postauksen voi lukea tästä). Voisin nyt lisätä tämän Weledan voiteen siihen, sillä talvi-iholle tämä on mitä mainioin! Todella ravitseva ja paksu voide, mutta imeytyy hyvin ja levittyy helposti. Tuntuu, että tällä saa ne kaikista kuivimmat kohdat pehmeiksi, eli tähän aikaan vuodesta on ihan huippu. Jos etsit siis todella täyteläistä vartalovoidetta kuivalle iholle, niin suosittelen kokeilemaan tätä! Nämä vihreät purkit eivät ole ehkä visuaalisesti kauneimpia, mutta sisältö kyllä korvaa puutteet ulkonäössä.

 

*Mainoslinkki/Tuotteet saatu testiin.